Meer resultaten voor cd opnemen in studio

cd opnemen in studio
Home VDS Productions.
VIER UW FEESTEN EN PARTIJEN BIJ VDS PRODUCTIONS! Ben je op zoek naar een leuk en origineel kado zoals een cd opnemen met een vriend, vriendin, partner of familielid? Of wild e je gewoon altijd al eens in een professionele studio zingen?
Welkom bij Music Experience Studio Cd opnemen Liedje zingen.
Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op. Sluispolderweg 11 A4. 1505 HJ Zaandam. 31 075 7728327. cd opnemen bij music experience opname studio. opname studio amsterdam. opnamestudio den bosch. opname studio Utrecht. opname studio Zaandam.
Opnamestudio Tilburg: Artichoque. De muziek studio voor al uw opnames!
Piano Vleugel opnemen. Familiefeest of verjaardag. Dweil orkest / Carnaval. Opname van Pop. Opname van Rock. Opname van Jazz. Opname Singer songwriter. Opname van Koren. Opname van Klassiek. Adres en Contactformulier. Sorry, but Javascript is not enabled in your browser! 5061 HE Oisterwijk. E-mail l Contact form. Home Opnamestudio Eindhoven. Artichoque Recording is een opnamestudio midden in Noord-Brabant op zon 25 kilometer van Eindhoven. Opname studio Artichoque is de juiste plek voor opname van uw CD, of Demo.
Sound Vision Studio Home Sound Vision Studio.
Vul dan ons formulier vraag" persoonlijk gesprek aan" in op onze contactpagina. Produceren bij Sound Vision Studio. Naast het opnemen van muziek kunnen we ook ondersteunen bij het schrijven/arrangeren en mixen van een track, maar ook helpen bij het produceren van een CD persing.
Prijzen opnamestudio voor cd, demo of single opnemen.
Dagdeel eindmixen met bandleden in de studio. Mocht tijdens de opname dagen blijken dat er meer tijd nodig is voor het inspelen van de tracks dan kan dat natuurlijk. Dit gaat in goed overleg en je kunt dan bijvoorbeeld gebruik maken van mijn meer dagen staffelkorting. Ook hiervoor geldt: zoveel bands en artiesten, zoveel verschillende insteken voor een EP productie. Er is dan ook niet maar 1 goede manier en 1 prijs. Investeer in jezelf en maak een vrijblijvende afspraak waarin we de mogelijkheden bespreken en aan de hand daarvan een prijs op maat maken. Hieronder een indicatie van invulling en bijbehorende prijs. EP opnemen Prijs: 2450., Maximaal 5 à 6 nummers. 5 dagen opnames. Editten en mixen. Je ontvangt voor de eindmix sessie tussenmixen ter beoordeling. 2 dagdelen eindmixen samen met bandleden/artiest. Mocht tijdens de opname dagen blijken dat er meer tijd nodig is voor het inspelen van de tracks dan kan dat natuurlijk. Dit gaat in goed overleg en je kunt dan bijvoorbeeld gebruik maken van mijn meer dagen staffelkorting. Complete CD productie.
Cd opnemen in een recording studio Events4Business.
Tropicana Las Vegas Casino Night. U bevindt zich hier: Home / Activiteiten / Cd opnemen in een recording studio. Audio CD opnemen in de studio cocktailworkshop. Neem samen met uw collegas of relaties eens een audio CD op en geniet tijdens de montage van uw eigen gemaakte cocktails!
Opnamestudio Headroom: Opnemen van CD, demo of single.
Onze studio heeft zich bewezen met opnames in diverse genres. Het verzorgen van hoogstaande opnames van onder andere: pop, rock, blues, funk, soul, jazz, hip-hop en reggae is ons ten zeerste toevertrouwd. Eveneens biedt opnamestudio Headroom de mogelijkheid om grotere groepen zoals koren en ensembles op te nemen. We mogen grotere en kleinere artiesten tot onze klantenkring rekenen. Een overzicht van onze diverse klantenkring kunt u hier vinden. Bij ons staat een persoonlijke benadering voorop. Door onze ruime ervaring en hoogstaande apparatuur bent u altijd verzekerd van kwaliteit. U KUNT BIJ ONZE STUDIO TERECHT VOOR ONDER ANDERE.: Opnemen van een CD.
liedje opnemen bij the voice studio Home.
Heb je ambitie en wil je meerdere nummers opnemen? Naast zang recording bieden we ook de mogelijkheid voor opname van instrumenten zoals piano, gitaar, oid. Met als resultaat een professionele Demo CD. Julia: Wat een superleuk kado van mijn ouders, klinkt echt professioneel! Absoluut een aanrader. Lees hoe anderen het hebben ervaren om een nummer in te zingen bij the Voice Studio.
STUDIO OPNAME LATEN MAKEN BIJ GEERLING MEDIA PRODUCTIES.
Vervolgens gaan we de studio in en gaan we de microfoon en apparatuur instellen op uw stem. Vervolgens gaan we alles in stappen opnemen. Hiervoor rekenen wij geen uurprijs of wat dan ookWe gaan gewoon door tot dat het er goed op staat. De ene persoon zingt nu eenmaal makkelijker in dan de andere, en als je niet gewend bent om in een studio te zingen dan nemen we gewoon extra rustig de tijdkopje koffieetc. Als deze ruwe" opnames gedaan is/zijn, zijn we klaar in de opnameruimte en kunt u huiswaarts keren. Wij gaan ondertussen uw opnames mixen, bijschaven, bewerken, oppeppen, en tot een kant en klaar product vormen het z.g. Deze opnames sturen wij u als MP3 per mail toe en op CD per post als WAV file cd kwaliteit.

Contacteer ons