Resultaten voor cd opnemen kinderfeestje

cd opnemen kinderfeestje
Creatief kinderfeestje? n CD opnemen in Amsterdam olv producer!
Kinderfeest teamuitje of klassefeest? Kom in een echte muziekstudio een CD opnemen! Kom achter die smartphone en computer vandaan en zing helemaal zelf je eigen muziekproduct. Olv de bekende producer Thijs de Melker. Prijs 175 voor een groep t/m 10 kids of jongeren. Vanaf de 11e deelnemer 1750 pp. Na het inzingen een eenvoudige lipdub maken en evt. online zetten is ook mogelijk. Direct boven deze opnamestudio in Amsterdam is voor kids zeer geschikte en supergezellige horeca met een grote franse eet en feesttafel. Voorproeven kan op Facebook. Vraag hier meer informatie. Of bel 06 40377119.
KINDERFEESTJE CD OPNEMEN TIP CD opnemen Geluidsstudio Muziekstudio Opnamestudio.
Deze workshop is geschikt voor kids van ongeveer 6 t/m 16 jaar oud. Er is een keuze tussen 2 verschillende workshops een CD opname van 1 nummer of een CD opname van 2 nummers. Kinderfeestje CD opnemen van 2 uur 1 nummer. We beginnen met een korte uitleg over de workshop en we daarna gaan de kids de studio in. Een paar zanginstructies en tips verhelpt alle microfoonvrees en zorgen voor de vrolijke noot. Daarna gaan de kids zelf achter de microfoon inzingen en gaan we opnemen. Wees gerust onze geluidstechnicus helpt zelfs de meest verlegen kids over de drempel en heeft veel ervaring met jonge zangtalenten in de studio. Als alles is opgenomen gaat de geluidstechnicus het nummer afmixen.
POPster voor één dag.
Altijd al een popster willen zijn? Grijp dan nu je kans! Kom samen met al je vrienden en vriendinnen een cd opnemen in een echte opnamestudio! POPster MINI feest vanaf 7 jaar. 2 uur lang doorbrengen in een echte studio. Met z'n allen 3 bekende nummers inzingen. Iedereen een eigen cd met 1 mooie foto op de voorkant van de hoes. POPster MEGA feest vanaf 9 jaar. Verkleed je als een hippe popster. 3 uur studiotijd 4 liedjes opnemen. Een fotoshoot van alle deelnemers. Iedereen een eigen cd met veel foto's op de hoes. POPster SOLO feest vanaf 9 jaar. Zo veel liedjes zingen als je maar wil in 2 uur.
Super vet kinderfeestje bij Delkant Studio Kerkdriel!
Super vet kinderfeestje in Kerkdriel! Ben je binnenkort jarig? Vier dan een super vet kinderfeestje bij Delkant Studio in Kerkdriel! In onze professionele studio ga samen met je vriendjes en vriendinnetjes een eigen cd opnemen onder begeleiding van een ervaren geluidstechnicus! Voel jezelf voor een middag een heuse popster inclusief fotoshoot. Deze feestjes zijn geschikt voor kinderen tussen de 6 en 14 jaar oud. U kunt hier direct reserveren of op kijken op www.vooreendagberoemd.nl voor meer informatie en reserveren. Wij hebben in onze studio een keuze uit 2 verschillende feestjes. Een cd opname van 2 nummers ongeveer 2 uur. Een cd opname van 3 nummers ongeveer 3 uur. Kinderfeestje CD opname vanaf 15 per kind max 12.
Kinderfeestjes Hometown Studio.
Kinderfeestje met cd-opname en optioneel een videoclip. Bent u op zoek naar een spectaculair en uniek kinderfeestje? Boek dan een van onze artiestenfeestjes waarbij de kinderen een eigen cd opnemen en eventueel zelfs een eigen videoclip! Er zijn een aantal verschillende opties van verschillende prijsklassen. Neem dan even contact met ons op voor een prijsopgave. Een zangworkshop met cd-opname in de Hometown Studio te Grevenbicht duur 15 uur maximaal 8 tot 10 kinderen. Bovenstaande workshop is ook eventueel uit te breiden met het opnemen van een eenvoudige videoclip de totale duur van de workshop is dan 2 a 25 uur.
Neem als echte popsterren een eigen CD op.
Maak je eigen CD. CD opname en schitteren als een echte popster bij JAZZEBEL music. Een super cool feest! Een feest dat dagen lang duurt. Samen met je vrienden en vriendinnen in een paar uur je eigen unieke CD opnemen in onze studio. Het feest begint al als u besluit het feestje bij JAZZEBEL music te vieren. U gaat met uw kind een nummer uitzoeken dat ze zelf gaan inzingen in de studio.
Kinderfeestje CD opnemen/ Videoclip.
Een super hip kinderfeestje om nooit te vergeten. Samen met je vriendjes of vriendinnetjes in twee uur een eigen CD opnemen en/ of videoclip in Muziekschool Den Haag. Voel jezelf een super ster! Deze kinderworkshop is geschikt voor kids vanaf ongeveer 6 jaar. U heeft de keuze tussen 2 verschillende workshops een CD opname van 1 nummer of een CD opname met videoclip. Het programma van 2 uur 1 nummer. Het eerste half uur ontvangst kennismaking instructies met limonade en wat lekkers. De kids krijgen uitleg over de workshop ze maken kennis met de studio-apparatuur en samen nemen we de songtekst van het gekozen nummer door.
KINDERFEESTJE CD OPNEMEN TIP Originele hippe workshops en uitjes voor vrijgezellenfeesten en teamuitjes.
Een ervaren zangcoach is voor deze CD workshop niet noodzakelijk maar het is een extra optie. Dit muzikale uitje is ideaal voor kinderfeestjes en partijtjes. Home Muziek Kinderfeestje CD opnemen opnamestudio. Tarieven kinderfeestje CD opnemen. EURO 15000 per groep t/m 10 kids. EURO 20000 per groep t/m 10 kids. Alle prijzen zijn incl. Voor meer informatie zie schema onder. Meer dan 10 kids? Prijs Euro 1500 p.p. 1 nummer circa 2 uur. 2 nummers circa 3 uur. Mogelijk van maandag t/m zondag. Ochtend middag en avond. Foto op de CD.
your place to make music Kinderfeestje CD opname.
samen met je vrienden en vriendinnen in een paar uur. je eigen unieke CD opnemen in onze studio. U kunt kiezen uit pakket AB of C. per extra kind 10. incl koffie thee limonade chips. de muziek kunt u nadien beluisteren op onze website in de muziekspeler. er worden geen losse CD's verstrekt bij pakket A. per extra kind 13. incl koffie thee limonade snoep en chips.

Contacteer ons