Resultaten voor vacature muziekstudio

vacature muziekstudio
OPNAMESTUDIO Zinnema.
Voor geluidsopnames beschikt Zinnema met De Zennestudio over een professionele opnamestudio en een producer. Je kan er terecht voor opnames voor albums, filmmuziek en demos van groepen. Voor vragen en reservaties mail je naar opname@zinnema.be. Naar de soundcloud van De Zennestudio.
RealMusicRoom opnamestudio.
RealMusicRoom besteedt net zoveel aandacht en tijd als nodig is om je tracks klaar te maken voor de buitenwereld. Naast het opnemen, mixen en masteren van je muziek kunnen we je ook helpen met de productie van je tracks. Dat wil zeggen: arrangementen maken, studio muzikanten benaderen, co-writing etc.
Leerprestaties Sprengen College.
De leerling is in staat om een in grote of kleine mate aangepast onderwijsprogramma te volgen in kleine groepen. Het onderwijsniveau kan liggen van VMBO-TL/HAVO tot VWO bepaalde arrangementen kunnen ook door leerlingen van de lagere niveaus of MBO gevolgd worden.
Productie Muziek-vacatures februari 2019 Indeed.nl.
30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Oostendorp Vacatures in Wezep. Cameraman / Editor. Vanuit de ogen van de kijker een video productie opzet; Maak je online video producties, vlogs en allerlei nieuwe online formats.; 30 dagen geleden vacature opslaan meer.
Opnamestudio POPEI.
Sinds augustus 2016 is Roel Blommers operatief in deze studio. Hij werkt met bands als PAUW, traumahelikopter, AFTERPARTEES, Mozes and the Firstborn en Lookapony. Roel is zelf ook actief als muzikant, zo speelde hij in het verleden gitaar bij o.a.
Spotify neemt online opnamestudio Soundtrap over Techzine.nl.
Het is niet bekend hoeveel Spotify betaalt voor Soundtrap. Met de online muziekstudio kunnen gebruikers samen in real-time de muziekproducties realiseren. De streamingdienst zegt over Soundtrap dat het het proces van muziekmaken veranderde door tools te bouwen voor consumenten, begeleiders en studenten.
Rosaspierhuis.
Het Rosa Spier Huis is een woon en werkgemeenschap van oudere kunstenaars. Zij wonen hier onder gelijkgestemden, met een atelier of muziekstudio en een podium aan huis. Met de zorg en ondersteuning van onze betrokken medewerkers, kunnen zij tot op hoge leeftijd hun vak blijven beoefenen en het leven dat zij gewend waren voortzetten.
HKU Faciliteiten.
De repetitieruimtes, leslokalen en podia zijn voorzien van de benodigde instrumenten en audio visuele apparatuur. In het conservatorium bevinden zich naast individuele studieruimtes voorzien van piano, vleugel of historisch instrument, ook grote studieruimtes voor ensembles en bands voorzien van bandopstelling. Hiernaast beschikt het conservatorium over drumbunkers, opname studio, regiekamer en computerruimtes.
Villex Wonen, Werken Beheer Villex.
Van klaslokaal tot appartement of eengezinswoning met tuin. Villex heeft divers woonaanbod door heel Nederland. Werk nu aan je droom! Vind je eigen kantoor, bedrijfsruimte, atelier of muziekstudio in de regio waar jij op zoek bent. Zoek jij een ruimte waar je kunt relaxen én ondernemen?

Contacteer ons