Op zoek naar eigen cd opnemen?

eigen cd opnemen
CD opnemen. star. Beste website van het jaar 2018. home. info. phone. add-homescreen. 1001-border. whatsapp-share. whatsapp. messenger. facebook. twitter. youtube. google-plus. email. email1. search.
CD opnemen Zing naar hartenlust en neem een CD op in een echte studio. Voel je een artiest tijdens deze muzikale uitjes. Is zingen helemaal jouw ding en zou je je wel eens als een echte artiest willen voelen, zonder dat meteen een groot publiek aan je voeten ligt? Neem dan nu een CD op in echte studio. Eerst maar eens goed oefenen en daarna begint het inzingen. Het maakt niet uit wat je wilt opnemen; pop, rock, rap of een oude hit, alles is geoorloofd. En natuurlijk kun je ook jullie eigen tekst schrijven.
Studio Audioshape Neem je eigen cd.
Zet je tophit op cd op je superstar verjaardagsfeest of word fotomodel op je eigen catwalkparty, Met kapster en visagie. Neem je persoonlijke tophit cd op of kom een avond feesten in je privé karaokecafé! Hét feest voor vrijgezellen, vrienden, en andere feesten.
Workshop cd opnemen Utrecht Workshopcdopnemen.
Doe de workshop cd opnemen in een professionele studio direct gelegen aan de gezellige Oudegracht in het centrum van Utrecht en neem je eigen cd op! Of het nu een vrijgezellenfeestje, een bedrijfsuitje of een familiedagje is, u bent van harte welkom!
Prijzen opnamestudio voor cd, demo of single opnemen.
Wil je meer dan 1 song doen vraag dan een prijs op maat aan. De prijs is excl. Ben jij zanger, zangeres, Sing Songwriter zonder band en wil je een Demo, Single, EP of CD opnemen? Dan heb ik vele mogelijkheden voor je.
Cd opnemen in een recording studio Events4Business.
Tropicana Las Vegas Casino Night. U bevindt zich hier: Home / Activiteiten / Cd opnemen in een recording studio. Audio CD opnemen in de studio cocktailworkshop. Neem samen met uw collegas of relaties eens een audio CD op en geniet tijdens de montage van uw eigen gemaakte cocktails!
Maak je eigen cd-opname tijdens deze supergave zangworkshop.
Beleef een professionele opnamesessie in een geluidsstudio en ontdek hoe leuk het is om kennis te maken met je eigen zangstem. Zing je eigen liedje in, dat professioneel wordt opgenomen. Het resultaat krijg je mee naar huis op cd of als mp3.
VOCAL PLAZA! LEESTAFEL Een eigen CD opnemen.
Een eigen CD Opnemen. Een eigen cd opnemen is de droom van veel koren. in de wereld van het geluid. Als de koorbalans goed is, heb je al een prachtig geluid. Het is de droom van veel zangers en koren.
Workshop.
Elke groep mag natuurlijk ook een eigen huis gemaakte opname of karaoke versie meebrengen. Zo verloopt de dag als je bij ons opneemt.; Om inzicht te krijgen in samen zingen en samenwerken gaan we samen 1 tot 15uur, aan de slag: de eerste zangtechnieken uitgelegd krijgen en de samenzang een eerste maal opnemen. Even een kwartiertje pauze om op adem te komen. Daarna de samenzang opnemen en de solos doen. Uiteindelijk mixt de technicus de CD af en kan je plusminus een uur later het resultaat beluisteren.
CD opnemen bij ZAP DagjeWeg.NL.
Wat is er nu leuker dan je eigen stem terughoren op een CD? Studio verzorgt een vrijgezellenuitje om nooit te vergeten. Twee uur lang zing je samen met vrienden of je collega's' de sterren van de hemel met drie zelfgekozen liedjes. Daarna wordt er in de opnamestudio een professioneel cd'tje' van gemaakt. De grote groep is het koortje. En die bijdehante collega, je chef of de vrijgezel is natuurlijk de solist. Op naar die gouden plaat! Workshop voor groepen CD opnemen bij ZAP!

Contacteer ons