Zoeken naar cd opnemen rotterdam

cd opnemen rotterdam
Kinderfeestje.
Een super hip feestje om nooit te vergeten. Samen met je collega's, vrienden of vriendinnen in twee uur een eigen CD opnemen en/ of videoclip bij Rockid Party. Voel jezelf een super ster! Deze workshop is geschikt vanaf ongeveer 6 jaar. U heeft de keuze uit: een CD opname van 1 liedje of een CD opname met videoclip.
Vind de kortste route naar De Combi Rotterdam.
Wilt u van onze diensten gebruik maken? Neem dan contact met ons op. De Combi Rotterdam. 3044 CD Rotterdam. T: 010 292 15 55. F: 010 292 07 22. 3004 AD Rotterdam. Copyright 2015 De Combi Rotterdam. Website realisatie en online marketing: SeeMeOnline.
CD opnemen in een studio Rotterdam CD opnemen bij ZAP DagjeWeg.NL.
De genoemde prijs is de prijs per persoon voor het opnemen van een cd, inclusief koffie, thee en fris. Deze prijs is gebaseerd op een groep van minimaal acht personen. Toegankelijk voor mindervaliden: Onbekend. Katendrechtse Lagendijk 479 3082 GD Rotterdam.
Vrijgezellenfeest: VDS Productions cd opnemen met een groep.
Ook erg leuk om de opname op de bruiloft te laten horen! CD opnemen in de studio. Groepen tot 15 personen. Inclusief 1 CD extra CDs 5, per stuk. Groepsuitje CD opnemen in de studio videoclip. Groepen tot 15 personen.
Simon Baken Audio Engineering Opname, productie, editing en mixing.
Album, single, EP, full length, CD, LP, luisterboek. Opnames laten mixen? Van plan een luisterboek uit te geven? Simon Baken Audio Engineering zorgt ervoor dat je geluid perfect klinkt. Simon verzorgt vakkundig de opname, productie, editing, mixing en/of mastering. SBAE specialiseert zich in pop, punk, rock en alle variaties die je met deze woorden kunt maken. Andere genres muziek zijn natuurlijk ook geen probleem! Ook voor het laten mixen van opnames kun je bij SBAE terecht. Materiaal dat al door anderen is opgenomen, kun je door SBAE laten editen en/of mixen. Wat ik de afgelopen jaren heb uitgespookt als drummer, gitarist en geluidstechnicus, vind je beknopt op de pagina over Simon. Audio-engineer Simon Baken portfolio. Een overzicht van mijn werkzaamheden en producties op het gebied van audio-engineering vind je in mijn portfolio. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn als je me inhuurt als producer en wat de kosten zijn, neem dan contact met me op. West-Kruiskade 57 A. 3014 AL Rotterdam.
Demo opnemen in Rotterdam.
Audioproducties op de Katendrechtse Lagedijk 479 in Rotterdam. Je demo of cd wordt hier met professionele apparatuur opgenomen en afgemixt. Demodag 28 juni. Op zaterdag 28 juni kan je met je band in anderhalf uur een nummer laten opnemen voor 35 normale kosten 150.
rotterdam mastering triphouse rotterdam.
Dat is het verschil tussen Rotterdam Mastering en Soundkings. Rotterdam Mastering is meer een service en Soundkings is een onderneming in de muziekbusiness en levert een breed scala aan diensten zoals studioservices en eventservices en biedt daarnaast een plek voor mijn eigen aspiraties om te dj-en, te produceren en platen uit te brengen. Wat houdt mastering precies in? Mastering is de laatste stap die gezet moet worden voordat muziek uitgebracht wordt. Voordat het op plaat, op cd of digitaal uitgebracht kan worden moet er nog een kwaliteitscheck gedaan worden.
CD opnemen met je vriendinnen. Hartstikke leuk en hip! Kies je eigen lied en zet jezelf voor eeuwig op de plaat!
Wie wil er niet een keer als een echte artiest een cd uitbrengen? Tijdens deze muziekworkshop CD opnemen ga je als een echte artiest de studio in. Na eerst flink te hebben ingezongen ga je in de studio op de professionele manier, met microfoons en koptelefoons je eigen cd opnemen.
Prijzen opnamestudio voor cd, demo of single opnemen.
Wil je meer dan 1 song doen vraag dan een prijs op maat aan. De prijs is excl. Ben jij zanger, zangeres, Sing Songwriter zonder band en wil je een Demo, Single, EP of CD opnemen? Dan heb ik vele mogelijkheden voor je.

Contacteer ons