Resultaten voor cd opnemen rotterdam

cd opnemen rotterdam
Kinderfeestje.
Een super hip feestje om nooit te vergeten. Samen met je collega's, vrienden of vriendinnen in twee uur een eigen CD opnemen en/ of videoclip bij Rockid Party. Voel jezelf een super ster! Deze workshop is geschikt vanaf ongeveer 6 jaar.
Vind de kortste route naar De Combi Rotterdam.
Wilt u van onze diensten gebruik maken? Neem dan contact met ons op. De Combi Rotterdam. 3044 CD Rotterdam. T: 010 292 15 55. F: 010 292 07 22. 3004 AD Rotterdam. Copyright 2015 De Combi Rotterdam. Website realisatie en online marketing: SeeMeOnline.
CD opnemen in een studio Rotterdam CD opnemen bij ZAP DagjeWeg.NL.
De genoemde prijs is de prijs per persoon voor het opnemen van een cd, inclusief koffie, thee en fris. Deze prijs is gebaseerd op een groep van minimaal acht personen. Toegankelijk voor mindervaliden: Onbekend. Katendrechtse Lagendijk 479 3082 GD Rotterdam.
Vrijgezellenfeest: VDS Productions cd opnemen met een groep.
Ook erg leuk om de opname op de bruiloft te laten horen! CD opnemen in de studio. Groepen tot 15 personen. Inclusief 1 CD extra CDs 5, per stuk. Groepsuitje CD opnemen in de studio videoclip. Groepen tot 15 personen.
Simon Baken Audio Engineering Opname, productie, editing en mixing.
Album, single, EP, full length, CD, LP, luisterboek. Opnames laten mixen? Van plan een luisterboek uit te geven? Simon Baken Audio Engineering zorgt ervoor dat je geluid perfect klinkt. Simon verzorgt vakkundig de opname, productie, editing, mixing en/of mastering. SBAE specialiseert zich in pop, punk, rock en alle variaties die je met deze woorden kunt maken. Andere genres muziek zijn natuurlijk ook geen probleem! Ook voor het laten mixen van opnames kun je bij SBAE terecht. Materiaal dat al door anderen is opgenomen, kun je door SBAE laten editen en/of mixen. Wat ik de afgelopen jaren heb uitgespookt als drummer, gitarist en geluidstechnicus, vind je beknopt op de pagina over Simon. Audio-engineer Simon Baken portfolio. Een overzicht van mijn werkzaamheden en producties op het gebied van audio-engineering vind je in mijn portfolio. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn als je me inhuurt als producer en wat de kosten zijn, neem dan contact met me op. West-Kruiskade 57 A. 3014 AL Rotterdam.
Demo opnemen in Rotterdam.
Demo opnemen in Rotterdam. Zoek je een opnamestudio voor een opname met je band of als uitvoerend muzikant? Dit kan nu bij ZAP! Audioproducties op de Katendrechtse Lagedijk 479 in Rotterdam. Je demo of cd wordt hier met professionele apparatuur opgenomen en afgemixt.
rotterdam mastering triphouse rotterdam.
Binnenkort komt iemand hier opnemen voor zijn Dance-track. Hij heeft daarbij nog een vocaal nodig, dus regelen wij iemand met een geschikt stemgeluid voor zijn track. Eigenlijk leveren we een breed pakket aan diensten. Rotterdam Mastering is niet genre gebonden.
CD opnemen met je vriendinnen. Hartstikke leuk en hip! Kies je eigen lied en zet jezelf voor eeuwig op de plaat!
Wie wil er niet een keer als een echte artiest een cd uitbrengen? Tijdens deze muziekworkshop CD opnemen ga je als een echte artiest de studio in. Na eerst flink te hebben ingezongen ga je in de studio op de professionele manier, met microfoons en koptelefoons je eigen cd opnemen.
Prijzen opnamestudio voor cd, demo of single opnemen.
Wil je meer dan 1 song doen vraag dan een prijs op maat aan. De prijs is excl. Ben jij zanger, zangeres, Sing Songwriter zonder band en wil je een Demo, Single, EP of CD opnemen? Dan heb ik vele mogelijkheden voor je.

Contacteer ons