Op zoek naar kinderfeestje cd opnemen den haag?

kinderfeestje cd opnemen den haag
Kinderfeestje.
Een super hip feestje om nooit te vergeten. Samen met je collega's, vrienden of vriendinnen in twee uur een eigen CD opnemen en/ of videoclip bij Rockid Party. Voel jezelf een super ster! Deze workshop is geschikt vanaf ongeveer 6 jaar.
Kinderfeestjes vier je bij VDS Productions Kinderfeesten.
Wil jij een origineel en muzikaal kinderfeestje? Ga lekker zingen! Bij ons kunnen kinderen hun kinderfeestjes in groepen van minimaal 6 kinderen een liedje naar keuze inzingen. Eerst krijgen de kinderen een aantal leuke stemoefeningen om de stembandjes lekker op te warmen, waarna ze de opnameruimte ingaan om luidkeels met zn allen te gaan zingen! Dit wordt een aantal keren gedaan, met uiteraard pauzes tussendoor om even wat te drinken. Als de kinderen klaar zijn met zingen gaat onze geluidstechnicus aan de slag om het geheel af te mixen, en is er tijd om kados uit te uitpakken. Aan het eind krijg je een CD met de opname mee naar huis! Wilt u met minder kinderen komen? Neem dan even contact met ons op. Duur van de opnamesessie: ca. CD opnemen in de studio.
your place to make music Kinderfeestje CD opname.
programmaduur: 2 uur. Prijs: 110, incl. per extra kind 10., incl: koffie, thee, limonade, chips. samen met je vrienden en vriendinnen in een paar uur. je eigen unieke CD opnemen in onze studio. U kunt kiezen uit pakket B of C.
Diverse tienerfeestjes in Den Haag. star. star open. share. info. phone. add-homescreen. 1001. whatsapp. messenger. facebook. twitter. youtube. google-plus. email. filter. calendar. location. menu. pe
CD opnemen in een professionele studio in Zoetermeer. Voel je een echte superster: neem met je vriendjes en vriendinnetjes een eigen CD op in een professionele studio! Je hoeft niet verlegen te zijn, want je zingt met een hele groep. Er kunnen eventueel ook solo stukjes verdeeld worden. Bij aankomst wordt er een korte introductie gegeven van de studio en worden de stembandjes lekker opgewarmd met een aantal stemoefeningen. Dan is het tijd om de studio in te gaan! Vanaf 1500, per kind. Vanaf 6 kinderen. Mogelijk in onze studio in Den Zoetermeer of op locatie in de provincie Zuid-Holland. Kinderfeestje thuis / CD feestje.
CD opnemen in een professionele studio in Zoetermeer. star. star open. share. info. phone. add-homescreen. 1001. whatsapp. messenger. facebook. twitter. youtube. google-plus. email. filter. calendar.
Op stap met de kinderen. De populairste steden. Kinderfeestjes in Amsterdam. Kinderfeestjes in Rotterdam. Kinderfeestjes in Den Haag. Kinderfeestjes in Utrecht. Kinderfeestjes in Eindhoven. Kinderfeestjes in Groningen. Kinderfeestjes in Den Bosch. Kinderfeestjes in Maastricht. CD opnemen in een professionele studio in Zoetermeer.
Muzikaal kinderfeestje VDS Productions Kidsproof Den Haag.
En niet zo maar, maar in een echte opname studio! Bij dit muzikale kinderfeestje ga je met je vriendjes en vriendinnetjes een liedje naar keuze inzingen. In groepen van minimaal 6 personen je een liedje naar keuze inzingen nadat natuurlijk eerst de stembanden zijn opgewarmd. Een echte geluidstechnicus gaat het geheel afmixen, terwijl de kinderen cadeaus uitpakken, chips eten en bekertjes limonade drinken. Aan het eind van het feestje is er uiteraard een CD om mee naar huis te nemen met jullie eigen ingezongen liedje! Duur van de opnamesessie: 120 minuten. Voor meer informatie en het reserveren van dit zingfeestje klik je door naar de site via de roze button. Als je contact opneemt vermeld er dan even bij dat je via Kidsproof komt. Tip: nog meer leuke ideeën voor je partijtje vind je in onze categorie Kinderfeestjes. Deel deze tip. 2532 CP Den Haag. Tel: Toon telefoonnummer. Naar de website Direct mailen. Muziek CD opnemen 1750, per persoon vanaf 6 kinderen; muziek CD opnemen en videoclip 35 per persoon vanaf 6 kinderen.
Neem je eigen CD op! Muziekschool Den Haag Kidsproof Den Haag.
Naar de website Direct mailen. Maak je eigen CD op dit superleuke feestje van Muziekschool Den Haag! Over het feestje.: Samen met je vriendjes of vriendinnetjes in twee uur een eigen CD opnemen en/ of videoclip in Muziekschool Den Haag.
Home VDS Productions.
Vier je kinderfeestje bij ons in de studio en voel je een echte superster samen met je vriendjes en vriendinnetjes! Kinderfeestjes Kinderfeestje op locatie. VRIJGEZELLENFEESTEN, TEAMUITJES EN MEER. Vier de leukste vrijgezellenfeest, bedrijfsfeesten, teamuitjes, verjaardagen en nog veel meer feesten samen met VDS Productions! 1 2 3 4. ARTIESTEN / VOICE-OVERS. IN DE STUDIO. MAAK EEN VIDEOCLIP OM NOOIT TE VERGETEN. VIER UW FEESTEN EN PARTIJEN BIJ VDS PRODUCTIONS! Ben je op zoek naar een leuk en origineel kado zoals een cd opnemen met een vriend, vriendin, partner of familielid? Of wild e je gewoon altijd al eens in een professionele studio zingen? Dan ben je bij ons aan het goede adres! In onze professionele studio in regio Den Haag kun je alleen, met zn tweeën of met een hele groep één of meerdere nummers naar keuze inzingen.

Contacteer ons