Op zoek naar geluidsstudio?

geluidsstudio
Geluidsstudio Amsterdam earforce.
Earforce is creatief met geluid! In onze geluidsstudio in Amsterdam richten we ons op reclame film en commercialmuziek en productie voor artiesten en bands. Goede ideeën maken we met veel plezier graag nog beter! Onze studios zijn gevuld met de nieuwste technische mogelijkheden en een ontspannen sfeer. Zoek je een geluid? Dan weten wij hoe het klinkt! Earforce biedt enorm veel mogelijkheden in haar geluidsstudio in Amsterdam! We geven je graag een greep uit het aanbod.
Akoestiek geluidsstudio Allkoestiek.
een prima werkende oplossing voor uw akoestisch probleem. mooie en esthetisch passende producten voor ieder budget. levering of complete montage van A t/m Z en tip-top geregeld. Lees het Allkoestiek stappenplan. In een geluidsstudio speelt ruimte-akoestiek een doorslaggevende rol voor een goede geluidskwaliteit. Wat het juiste akoestisch klimaat is is sterk afhankelijk van het type studio. In een opname studio voor radio of TV is het belangrijk dat er geen hinderlijke achtergrondgeluiden hoorbaar zijn tijdens een uitzending. Aandachtspunten zijn dan een korte nagalmtijd over het gehele spraakgebied in combinatie met het wegnemen van geluidsreflecties en het voorkomen van een flutterecho. Nagalmtijden van gemiddeld 040 seconden of lager zijn hier geen uitzondering. Een goede akoestiek in een geluidsopname studio.
Squarewave Geluidsstudio.
High end analoge console met 44 Rupert Neve channelstrips! geroemd Radar24 opnamesysteem topklasse microfoons en randapparatuur! Ontworpen akoestiek met niet-parallele wanden randomisatie van materialen en de speakers zoals het hoort flushmounted ingebouwd! In alle ruimten daglicht en uitzicht luchtverversing en veel planten! ruimte en 140m2 parkeerruimte! Voor informatie bel 06 207 52 727. of vul het contactformulier in op de contactpagina.
Geluidsstudios.nl Dé geluidsstudio specialist van Nederland.
Dé Geluidsstudio specialist van Nederland. Geluidsstudios studio kopen studio huren Studio Bricks. Studiobricks One Triple wall. Merford Studios Hi Gain Guitars. Dé geluidsstudio specialist van Nederland! Professionele geluidsstudios voor diverse doeleinden. Op zoek naar een complete geluidsstudio die u makkelijk zelf in elkaar kunt zetten uit elkaar kunt halen en kunt opbergen? Dan is een geluidsstudio van Studiobricks precies wat u zoekt!
Home Geluidsstudio De Amaranth.
Je kunt er terecht voor geluidsopname montage sound design en mixage in zowel stereo als Dolby 5.1. De studio is zowel met als zonder geluidstechnicus te huur. Lees meer over de studio. Peter Oskam 1965 is sinds 1985 werkzaam in het geluidsvak. Hij startte bij Cinecentrum in Hilversum later Meta Sound in Amsterdam Zuid-Oost. In 2001 broadcasting bij DMC / Chellomedia en vanaf 2012 als zelfstandige in Amaranthstudio in Bussum. Lees meer over Peter Oskam.
OORbit geluidsstudio Amsterdam.
Audiostudio voor radiocommercials voice-overs luisterboeken dialogen e-learning sound design en audio post. OORbit is gespecialiseerd in het opnemen coachen en regisseren van de stem het gebruik van emoties en het verbeelden van teksten. We beschikken over een groot en gevarieerd bestand van stemacteurs bekend en nog niet bekend. De studio ligt in de buurt van NS station Sloterdijk en vlakbij Metrohalte Isolatorweg en is ook gemakkelijk te bereiken via de ringweg A10. PRATEN KAN IEDEREEN MAAR INSPREKEN IS TOCH ECHT EEN VAK.
Geluidsstudio's Esmono.
Zo is deze studio geluidsisolatie helemaal naar wens op te bouwen. Heeft u nog vragen neem dan gerust contact met ons op. Door met geluidsisolatie onze studios geluiddicht te maken bakenen deze het geluid binnen een bepaalde ruimte af. Met deze geluidsisolatie muziekstudio creëert u een perfecte geluidsisolatie muren buren en kunt u elk moment van de dag muziekinstrumenten bespelen zonder dat anderen daar last van ervaren. Een geluidsstudio kan gebruikt worden om geluid in op te nemen en/of geluid te bewerken. Hierbij is het belangrijk rekening te houden met uw directe omgeving. Door een geluidsisolatie studio te bouwen wordt dit mogelijk! Studio geluidsisolatie op niveau!
Geluidsstudio Frans van Steijn.
Naast televisie-commercials produceren wij hier ook bedrijfs en promotiefilms. De locatie De voormalige Wiebertjesfabriek aan de Larenseweg. Een prachtig fris pand met veel ruimte en licht waarbij de karataristieke 20er jaren sfeer zoveel mogelijk is behouden. Geluidsstudio De geluidsstudio is speciaal opgezet voor de productie van radio-en tv commercials en audio-nabewerking Voor opname en editing wordt gebruik gemaakt van het razendsnelle Fairlight Dream Station systeem. Daarnaast is alle hi-end apparatuur aanwezig om het geluid glashelder op tv of radio te laten klinken. Ook is het mogelijk om geluid in 5.1 surround te mixen. De studio is ruim en erg geschikt voor opname sessies waarbij meerdere personen aanwezig willen zijn. Videosuite In het bedrijf is een volledige video-suite aanwezig met een Avid Nitris DX en Quantel EQ.
Oefenruimte huren in regio Nijmegen? Geluidsstudio de Grens.
Oefenruimte in regio Nijmegen. Geluidsstudio De Grens biedt al jaren lang professionele oefenruimtes aan in de regio Nijmegen. Geluidsstudio De Grens is in 2011 begonnen met 1 oefenruimte in het oude douanegebouw op de Duitse grens bij Beek Ubbergen / Wyler. Intussen zijn wij verhuist naar Malden waar wij momenteel 4 professionele oefenruimtes hebben. Deze oefenruimtes zijn compleet ingericht met apparatuur en een drumstel. Drie oefenruimtes zijn ongeveer 33 m2 groot en één oefenruimte is 65 m2 groot. De oefenruimtes zijn zowel overdag als in de avonduren te huur dit 7 dagen in de week.

Contacteer ons