Zoeken naar geluidsstudio amsterdam

geluidsstudio amsterdam
Geluidsstudio Amsterdam sound design muziekproductie audio-post voice-overs.
Neumann, AKG, GrooveTube. Onze geluidsstudio aan de rand van het centrum van Amsterdam is in het bezit van een uitgebreid arsenaal aan legale plug-ins virtual instruments zoals NI Komplete Ultimate, Avid, Spectrasonics Stylus Omnisphere, diverse Project SAM, Dune 2, etc, etc.
Studio de Zoete Inval Geluidsstudio in Amsterdam-NoordStudio de Zoete Inval Geluidsstudio in Amsterdam-Noord.
Als grootste muziekstudio van Amsterdam bieden wij volop ruimte. Bij ons in de studio 80m2 zijn er meerdere ruimtes aanwezig waardoor bands, voice-overs en singer-songwriters goed kunnen opnemen. Daarnaast is er de grote zaal 300m2 met buitengewoon goede akoestiek door het hoge, geprepareerde plafond. In de grote zaal zijn alle opnames mogelijk zoals: bands, orkesten, fanfares, percussiegroepen, jazzcombos, koren en alles daartussen. Luister maar eens naar ons portfolio. Een ontspannen sfeer is belangrijk voor een goede opnamestudio. Dit draagt bij aan het plezier in muziek maken en dat geeft een betere opname. Daarom hebben wij altijd een open en vriendelijke houding tijdens een opname. Onze geluidsstudio is ingericht in een ontspannen huiskamersfeer, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt.
DE AUDIO Creatieve audio post productie.
We houden ervan om elk soort productie naar een hoger level te tillen. De Audio is de enige audio post productie geluidsstudio in de bekende NDSM Loods in Amsterdam Noord met jarenlange ervaring in geluid voor reclame, televisie, internet, applicaties en corporate films.
Puur Audio Video Geluidsstudio Amsterdam Sound Studio Video Radioreclame Voice Overs.
Een geluidsstudio in Amsterdam op topniveau. Videostudio met greenscreen. 365 dagen p/j staat alles plug play voor je klaar. Deel je productie. Ga live op het web, adverteer op de grote TV stations, of maak je spot de grote hit op de radio.
OORbit Geluidsstudio Amsterdam.
Stemacteren en trainingen. OORbit professionele geluidsstudio te Amsterdam waar sprekers intensief kunnen worden gecoacht. Audiostudio voor radiocommercials, voice-overs, luisterboeken, dialogen, e-learning, sound design en audio post. OORbit is gespecialiseerd in het opnemen, coachen en regisseren van de stem, het gebruik van emoties en het verbeelden van teksten.
Opnamestudio Amsterdam sound design opdrachtmuziek voice-overs.
Mijn eerste echte eigen plek was in de oude havencantine van de KHL in Amsterdam Havens Oost, het Quarantaine Gebouw. Na een switch als producer naar de Stustu Studio van Henk Temming en Sander van Herk Het Goede Doel in Loenen a/d Vecht, ben ik na een grondige studioverbouwing naar Amsterdam teruggekeerd op dezelfde plek.
Muziek studio Amsterdam Professionele muziek studio GKStudio.
Professional for everyone. PROFESSIONELE MUZIEK STUDIO GELEGEN IN DE RIVIERENBUURT RAI VAN AMSTERDAM ZUID. De faciliteiten van de GKS opname studio zijn te huur al naar gelang uw wensen. Voice-over stem opnemen. Muziek / geluid / stem bewerken. Muziek voor u componeren.
Geluidsstudio Amsterdam earforce.
Wij helpen je een authentieke, unieke stem te vinden die perfect aansluit bij jouw merk. Wil je meer weten over onze geluidsstudio in Amsterdam? Lees hier meer over de verschillende studios, of kijk eens bij de FAQ! Heb je vragen over de mogelijkheden bij onze geluidsstudio in Amsterdam?
Geluidsstudio Centersound Amsterdam Stemopnamen, Sounddesign.
Geluidsstudio 1 is gebouwd voor Dolby Digital 5.1. Voorzien van klimaatbeheersing en daglicht. Session Link Pro, Source Connect, Zoom Reconnect is mogelijk voor verbinding met andere studios. Wij beschikken over een groot bestand met uitstekende studios over de hele wereld. Audio Video bestanden kunnen worden aangeleverd via onze FTP server. U krijgt van ons een inlognaam en password. Audio Video files kunnen eenvoudig worden ge-upload. Wav, Aiff Mp3 bestanden kunnen door u worden gedownload op het moment dat het u schikt. Of wij uploaden de bestanden naar uw FTP server. Alle Audio formaten Media. Beeld formaten: ProRes, DVpal, Quicktime, Mp4, MPEG, WMV. File Conversie: OMF, AAF, MFX, Final Cut Pro, Pro-Tools, AES31. Vele Keyboards/Modules, zowel vintage als ook Access Virus, Nordlead III, Roland D70, Yamaha DX7II, Kurzweil X2500, Komplete 88 Masterkeyboard, Sound effects series en Logic Pro zijn voor Sounddesign Muziekcompositie aanwezig. Hier vind u onze aanleverspecificaties voor audionabewerking. Choose a language / kies een taal. Molenpad 6 1016 GM Amsterdam.

Contacteer ons