Zoeken naar kinderfeestje cd opnemen zuid holland

kinderfeestje cd opnemen zuid holland
Home VDS Productions.
Vier je kinderfeestje bij ons in de studio en voel je een echte superster samen met je vriendjes en vriendinnetjes! Kinderfeestjes Kinderfeestje op locatie. VRIJGEZELLENFEESTEN, TEAMUITJES EN MEER. Vier de leukste vrijgezellenfeest, bedrijfsfeesten, teamuitjes, verjaardagen en nog veel meer feesten samen met VDS Productions! 1 2 3 4. ARTIESTEN / VOICE-OVERS. IN DE STUDIO. MAAK EEN VIDEOCLIP OM NOOIT TE VERGETEN. VIER UW FEESTEN EN PARTIJEN BIJ VDS PRODUCTIONS! Ben je op zoek naar een leuk en origineel kado zoals een cd opnemen met een vriend, vriendin, partner of familielid?
Origineel kinderfeestje: met 10 of 15 kinderen een eigen CD opnemen met eventueel disco en videoclip bij professionele Studio Dariush vanaf 49 Studio Dariush Groupon.
Origineel kinderfeestje: met 10 of 15 kinderen een eigen CD opnemen met eventueel disco en videoclip bij professionele Studio Dariush vanaf 49. Origineel kinderfeestje: met 10 of 15 kinderen een eigen CD opnemen met eventueel disco en videoclip bij professionele Studio Dariush vanaf 49.
Kinderfeestje CD opnemen Muziek Dans Dordrecht.
Kinderfeestje CD opnemen. In overleg Workshop Muziek Dans. I Love Workshops Dordrecht, Zuid-Holland. Word fan van Uitzinnig.nl. Klik op Vind ik leuk. Kom samen met je vriendjes of vriendinnetjes, in een paar uur, een eigen unieke CD opnemen in een professionele studio.
Kinderfeestje.
Een super hip feestje om nooit te vergeten. Samen met je collega's, vrienden of vriendinnen in twee uur een eigen CD opnemen en/ of videoclip bij Rockid Party. Voel jezelf een super ster! Deze workshop is geschikt vanaf ongeveer 6 jaar.
CD feestje. star. Beste website van het jaar 2018. home. home-fill. info. phone. add-homescreen. 1001-border. whatsapp-share. whatsapp. messenger. facebook. twitter. youtube. google-plus. email. email
Natuurlijk mag een fotoshoot voor jullie groep ook niet ontbreken, want je CD moet natuurlijk ook een flitsende cover krijgen. Daarna moeten er een stuk of 4 liedjes geselecteerd worden die je met elkaar gaat opnemen. Deze liedjes worden dan later door een ervaren geluidstechnicus op een CD gezet.
CD opnemen in een professionele studio in Zoetermeer. star. Beste website van het jaar 2018. home. home-fill. info. phone. add-homescreen. 1001-border. whatsapp-share. whatsapp. messenger. facebook. t
CD opnemen in een professionele studio in Zoetermeer. Informatie over het uitje. Vanaf 1500, per kind. Vanaf 6 kinderen. Mogelijk in onze studio in Den Zoetermeer of op locatie in de provincie Zuid-Holland. CD feestje, Filmen CD's' en foto's' maken, Kinderfeestje thuis.
Kinderfeestjes vier je bij VDS Productions Kinderfeesten.
Wil jij een origineel en muzikaal kinderfeestje? Ga lekker zingen! Bij ons kunnen kinderen hun kinderfeestjes in groepen van minimaal 6 kinderen een liedje naar keuze inzingen. Eerst krijgen de kinderen een aantal leuke stemoefeningen om de stembandjes lekker op te warmen, waarna ze de opnameruimte ingaan om luidkeels met zn allen te gaan zingen! Dit wordt een aantal keren gedaan, met uiteraard pauzes tussendoor om even wat te drinken. Als de kinderen klaar zijn met zingen gaat onze geluidstechnicus aan de slag om het geheel af te mixen, en is er tijd om kados uit te uitpakken. Aan het eind krijg je een CD met de opname mee naar huis! Wilt u met minder kinderen komen? Neem dan even contact met ons op. Duur van de opnamesessie: ca. CD opnemen in de studio.

Contacteer ons