Op zoek naar opname studio amsterdam?

opname studio amsterdam
Recording Studios in Amsterdam SoundBetter.
i recently 2012 graduated from sae amsterdam where i attained my audio engineering diploma, and my bachelor degree in audio production. i am the senior engineer at redbull studio amsterdam and i also work as a mixing engineer on a freelance basis.
Opnamestudio voor zangers en rappers Opnamestudio MoSound.
Welkom bij MoSound, de opnamestudio van regio Den Haag, Zoetermeer, Rotterdam en Amsterdam. De studio is gespecialiseerd in het opnemen en mixen van zang en rap voor vrijwel alle muziekgenres. Zoals pop, RB, Hip Hop, rap, Dance en ga zo maar door. Tevens ben je voor het masteren en uit laten mixen van muziek bij ons ook aan het goede adres! Gespecialiseerd in opname van vocalen.
OORbit Geluidsstudio Amsterdam.
Stemacteren en trainingen. OORbit professionele geluidsstudio te Amsterdam waar sprekers intensief kunnen worden gecoacht. Audiostudio voor radiocommercials, voice-overs, luisterboeken, dialogen, e-learning, sound design en audio post. OORbit is gespecialiseerd in het opnemen, coachen en regisseren van de stem, het gebruik van emoties en het verbeelden van teksten. We beschikken over een groot en gevarieerd bestand van stemacteurs bekend en nog niet bekend. De studio ligt in de buurt van NS station Sloterdijk en vlakbij Metrohalte Isolatorweg en is ook gemakkelijk te bereiken via de ringweg A10.
Martin Garrix neemt opnamestudio in Oost over Amsterdam PAROOL.
Tijdens en na deze transformatie blijft de studio beschikbaar. Lees ook: Martin Garrix is de populairste dj ter wereld. Volg en lees meer over.: AMSTERDAM OOST 1844 artikelen. Silo's' op Zeeburgereiland wachten nog steeds op plan. Tijdelijke woningen voor statushouders Indische Buurt.
BuurtHuizen Zuidoost GEBRUIKEN Anansi Opnamestudio.
Recording studio Amsterdam earforce.
Wil je meer weten over de recording studio van Earforce in Amsterdam, of heb je interesse in onze diensten? Laat het ons weten. We staan je graag te woord.: Bel naar 31 020 663 77 83.; Stuur je e-mail naar info@earforce.nl.; Vul het contactformulier. Onze bezoekers bekeken ook.: Voice over opname Radioreclame Geluid afmixen Reclamemuziek Geluidsnabewerking.
Opnamestudio Amsterdam sound design opdrachtmuziek voice-overs.
Mijn eerste echte eigen plek was in de oude havencantine van de KHL in Amsterdam Havens Oost, het Quarantaine Gebouw. Na een switch als producer naar de Stustu Studio van Henk Temming en Sander van Herk Het Goede Doel in Loenen a/d Vecht, ben ik na een grondige studioverbouwing naar Amsterdam teruggekeerd op dezelfde plek.
Recording Studio Dariush Amsterdam Jou Geluidsstudio Opnamestudio Geluidsstudio Recording Studio Dariush Amsterdam.
Een bedrijf met alle ervaring en apparatuur die nodig is voor high-end kwaliteit, in combinatie met de persoonlijke aandacht van een klein bedrijf. Mail of bel ons voor meer informatie. Studio Dariush opname studio Amsterdam heeft zich bevestigd als een professionele studio die een hoge kwaliteit productie aflevert.
Studio de Zoete Inval Geluidsstudio in Amsterdam-NoordStudio de Zoete Inval Geluidsstudio in Amsterdam-Noord.
Als grootste muziekstudio van Amsterdam bieden wij volop ruimte. Bij ons in de studio 80m2 zijn er meerdere ruimtes aanwezig waardoor bands, voice-overs en singer-songwriters goed kunnen opnemen. Daarnaast is er de grote zaal 300m2 met buitengewoon goede akoestiek door het hoge, geprepareerde plafond. In de grote zaal zijn alle opnames mogelijk zoals: bands, orkesten, fanfares, percussiegroepen, jazzcombos, koren en alles daartussen. Luister maar eens naar ons portfolio. Een ontspannen sfeer is belangrijk voor een goede opnamestudio. Dit draagt bij aan het plezier in muziek maken en dat geeft een betere opname.

Contacteer ons