Resultaten voor opname studio amsterdam

opname studio amsterdam
Qubic Studios Opnamestudio van top kwaliteit!
Maar geen muziek project is hetzelfde. Daarom leveren wij verschillende diensten waar u gebruik van kunt maken. Voor akoestische instrumenten is het opname proces ontzettend belangrijk. Het opnemen moet goed gebeuren met de juiste instrumenten akoestiek en niet te vergeten opname apparatuur. Wij hebben alles in huis om uw opname tot een succes te maken. Bijvoorbeeld onze prachtige vleugel! Hoe een opname over komt op de radio of over je koptelefoon wordt grotendeels bepaald in de mix. Het samen brengen van alle geluiden in de opname. Voor het maken van een goede mix is ervaring essentieel. Niet te vergeten een goede transparante ruimte om in te werken goede speakers en goede apparatuur.
Opname Studio The Lullabye Factory.
The Lullabye Factory is een Volledig Analoge Opnamestudio Art Gallery Record Label Bookings Agency gevestigd te Amsterdam. The Lullabye Factory staat voor het terugbrengen van de legendarische rock'nroll minded sound uit de Golden Age of Analog Multitracking. Analoog opnemen is het vastleggen van geluid zonder mathematische berekening het is niet een nabootsing van de werkelijkheid doormiddel van cijfers maar het natuurkundig vereeuwigen van geluid. Hierdoor is de rijkste geluidservaring altijd de Analoge. Het epicentrum van The Lullabye Factory Sound is een DR Orion analoge studio console een AMPEX MM1000 16 sporen 2 inch Tape Recorder.
Opnamestudio Zonjee Productions.
Diverse lessen Check out our projects. Media Check out our work. Welkom bij Zonjee Productions. Opname studio in Amsterdam. Productionele en Instrumentale lessen. Midi-prgramming en productionele lessen waarbij gebruik wordt gemaakt van de meest gangbare DAW programma's zoals ProTools en Logic. De studio heeft zich gespecialiseerd in het maken van drum en bas tracks ten behoeve van eigen en bestaande arrangementen. Wil je ook de kneepjes van het vak leren kennen? Meld je nu aan. Zonjee Productions is een opnamestudio opgericht door Frank Zonjee begin 2005. De studio richt zich op Cd-productie compostitie/arrangeren en drumprogramming.
Opname studio Studio JP.
Menu Spring naar de inhoud. Jan-Paul van der Meij. Opname muziek studio J-P in Wijk aan Zee. High tech opnemen in historisch pand. Studio J-P verzorgt geluidsopname voor band singer-songwriter zangkoor en meer. Ook voor het inzingen van karaoke orkestband voor prof en amateur. Muziekstudio in voormalig kerkje Wijk aan Zee. 25 minuten van Amsterdam 20 minuten van Haarlem en Alkmaar. Je kunt bij ons met vrienden collegas sportteam familie of klas een eigen lied opnemen Ook mixen masteren restaureren opfrissen van oude opnames hoort tot de mogelijkheden. CD of demo opnemen orkestband mp3 inzingen?
IJland Studio Audio Recording Studio Amsterdam Opnamestudio.
De opnamestudio is bij uitstek geschikt voor het opnemen van bands in een live setting. Tijdens het opname proces maken wij gebruik van een breed scala aan stijlvolle vintage en moderne kwaliteitsapparatuur. Dit varieert van buizencompressoren tape echo's en alle denkbare microfoons tot de nieuwste software en digitale bewerking.
Opnamestudio Amsterdam sound design opdrachtmuziek voice-overs.
Bob Fosko Zittie Ja Ja WK Voetbal 2014. De Teejay opnamestudio is prachtig gelegen aan de IJ-haven Zeeburg De Eilanden Amsterdam. Perfect bereikbare locatie qua OV en P. Teejay Studio Music Sound design. 31 020 337 9318. schrijf een review op Google 5 /5. Teejay Studio op Facebook.
Opnamestudio Studio de Generator.
Voor prijzen en specificaties van de opname studio neemt u contact op.
GKS Studio Amsterdam Professionele Geluidsstudio en Opnamestudio YouTube.
This video is unavailable. GKS Studio Amsterdam Professionele Geluidsstudio en Opnamestudio. GKS Studio Amsterdam Professionele Geluidsstudio. Subscribe Subscribed Unsubscribe 0 0. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video? Sign in to report inappropriate content. Sign in to make your opinion count. Don't like this video? Sign in to make your opinion count.
Studio peggy51 opnamestudio bij Amsterdam recording mixing mastering.
Studio peggy51 biedt je alles om dat te bereiken een hele fijne opnameruimte van 70 m 2 met een te gekke akoestiek een prachtige collectie aan microfoons en apparatuur en iemand achter de knoppen die zichzelf niet op de voorgrond dringt. Of je opnames hier opgenomen zijn in een andere opnamestudio thuis of op locatie ik zorg voor een professioneel klinkende mix. Je kunt kiezen voor een online mix of we doen het samen tijdens een attended session.

Contacteer ons