Zoeken naar opname studio amsterdam

opname studio amsterdam
HOME POWER SOUND STUDIO Amsterdam.
years of experience, musical ears, we know our music and musicians. Dont worry about the technicalities, simply sit down and play. Big Room: Big Sound. Perfect for every type of music. Power Sound Studio Copyright 2017 Photography by Aad van Vliet Lesanka Honigh.
The Dubcellar recording studio Amsterdam.
Opnamestudio The Dubcellar in Amsterdam biedt brede productiemogelijkheden van hi-fi digitaal tot het ouderwetse vintage geluid van de bandrecorder analoog. De sfeervolle opnameruimte staat garant voor een ontspannen sfeer waarbij het beste van de muzikant naar boven wordt gehaald. Nieuwsbrief Algemene voorwaarden.
Prijzen opnamestudio voor cd, demo of single opnemen.
Dagdeel eindmixen met bandleden in de studio. Mocht tijdens de opname dagen blijken dat er meer tijd nodig is voor het inspelen van de tracks dan kan dat natuurlijk. Dit gaat in goed overleg en je kunt dan bijvoorbeeld gebruik maken van mijn meer dagen staffelkorting.
Verhuur VondelCS De verschillende ruimte bieden vele mogelijkheden.
Formaten MP4, MOV, PNG, JPG, BMP, GIF, TIFF. Zelf een podcast opnemen in nu nog makkelijker door de Podcast studio bij VondelCS. 1071 AA Amsterdam. Dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. Tel: 035 671 7915. Op de hoogte blijven van VondelCS?
Goedkope opnamestudio Earshot.
Earshot beschikt over een goedkope opnamestudio in Amsterdam. Hier kun je gebruik maken van onze diensten, variƫrend van het mixen van audio tot aan sounddesign voor films en online videos. Wij denken op creatieve wijze met je mee. We werken met een vaste club freelancers voor de grotere projecten. Je bent altijd welkom in onze goedkope opname studio.
Opnamestudio voor zangers en rappers Opnamestudio MoSound.
Welkom bij MoSound, de opnamestudio van regio Den Haag, Zoetermeer, Rotterdam en Amsterdam. De studio is gespecialiseerd in het opnemen en mixen van zang en rap voor vrijwel alle muziekgenres. Zoals pop, RB, Hip Hop, rap, Dance en ga zo maar door. Tevens ben je voor het masteren en uit laten mixen van muziek bij ons ook aan het goede adres! Gespecialiseerd in opname van vocalen.
voodoovox studio opnamestudio en oefenruimtes voor de amateur en professional.
Ik werk sinds 2008 vanuit mijn eigen studio samen met artiesten groot en klein. Ik probeer altijd mijn passie voor geluidstechniek te gebruiken om jou enthousiast te maken over je eigen opnames. Opnemen vind ik het leukste wat er is!
Red Bull Studio: voor creatief en jong muziektalent Youngworks.
Op 26 januari opende Red Bull de deuren van de Red Bull Studio Amsterdam. De Red Bull Studio in Amsterdam is naast de studios in Los Angeles, Londen, Auckland en Kaapstad de vijfde opnamestudio wereldwijd dat een podium biedt aan jong en creatief talent in de muziekindustrie.
Martin Garrix koopt opnamestudio in Amsterdam RTL Boulevard.
18 april 2017 2116.: Martin Garrix heeft geluidsstudio FC Walvisch in Amsterdam overgenomen. De studio gaat straks verder onder de naam STMPD recording studios, vernoemd naar de platenmaatschappij van de twintigjarige dj. De studio in Amsterdam-Oost trekt al jaren vele internationale sterren en producers.

Contacteer ons