Resultaten voor opname studio te huur

opname studio te huur
Vind opnamestudio op Marktplaats.nl.
Zeer grote oefenruimte te huur 75 m2 voor grote en big bands nabij utrecht. De ruimte is beschikbaar: overdags, s avonds en in het weekend. Het is heel gemakkelijk voor veel sessiemuzikanten om bij ons te komen repeteren, omdat wij in het. Ludwig Rhythm Factory. Wedges Geluids isolatie, Studio akoestiek, demping, schuim.
Starsound Studio Oefenruimtes Utrecht.
OEFENRUIMTES STUDIO PODIUM APPARATUUR HUUR MUZIEKLESSEN. Maak een keuze. Wij beschikken over 9 oefenruimtes die je kunt huren. Onze repetitieruimtes zijn volledig uitgerust en van alle gemakken voorzien. Al vele grote namen hebben gebruik gemaakt van onze oefenruimte. Ben je op zoek naar een aanbieder van podium verhuur in Utrecht en omgeving?
Big bright room in music studio! Huizen te Huur in Weesp.
Kamertype: Privé Kamer. Keuken voor de gasten om maaltijden te maken. Handdoeken, beddengoed, zeep en wc-papier. Wekelijkse korting: 0%. Maandelijkse korting: 0%. Stay in the residential side of a building that houses a relaxed recording and music studio while visiting Amsterdam.
Muziekstudio De Groene Griffioen.
Prachtige zaal Acapella te huur voor uw evenement. De zaal Acapella dient als professionele muziekstudio. Met een perfecte akoestiek, uitzicht op het weiland en Boer Boy als professioneel geluidstechnicus bent u op het juiste adres voor een opname of huiskamerconcert. Meer technische informatie over de studio op www.just-sounds.nl.
Prijzen opnamestudio voor cd, demo of single opnemen.
Vraag voor meerdere songs een prijsopgave. Wat kost nu eigenlijk studio opnames, mix en mastering? Begonnen met opnames wordt men vaak enthousiast, en de lat wordt dan vaak hoger gelegd waardoor het dan ook echt goed moet worden. we" zijn maar een amateurbandje/vocalist, het hoeft niet zo top, gaat dan vaak niet meer op. Een weg terug is er vaak niet meer. Je zult begrijpen dat het lastig is om van tevoren precies te zeggen hoe lang en wat een opname plus eventuele mix gaat kosten.
Studio Lobbes in 360 graden Virtuele tour by Virtual Tuur Arthur van den Enk.
Opnamestudio Headroom: Opnemen van CD, demo of single.
Eveneens leveren wij complete producties aan artiesten en bands. Het team van studio Headroom zet zich tot het maximale in om uit uw muziek het beste te halen. Door professionele opnames krijgt u de klank die u zo lang voor ogen had.
Muziekstudio zoeken of aanbieden Bedrijfspand.com.
U kunt het beste een bedrijfsruimte die geschikt is voor een muziekstudio zoeken op de homepage door alleen uw gewenste plaats in te vullen en op Pand zoeken te klikken. Vervolgens vult u links in de zoekfilter onder trefwoord Muziekstudio in.
Studio huren Helmond.
Studio te huur gezocht Helmond 20-02-2019 Ik ben op zoek naar een studio in Helmond. Studio te huur gezocht Helmond 27-09-2018 Ik ben op zoek naar een studio in Helmond. Studio te huur gezocht Helmond 04-09-2018 Ik ben op zoek naar een studio in Helmond.

Contacteer ons