Op zoek naar smartlappen cd opnemen?

smartlappen cd opnemen
CD opnemen smartlappen Accordeonist Amsterdam René Trok.
Accordeonmuziek in heel Nederland! Homepage muziek CD opnemen smartlappen." By renetrok In muziek. CD opnemen smartlappen. Smartlappen zingen met CD-opnemen? Kijk dan eens op deze website van Accordeonist René Trok. René verzorgt Smartlappen Workshops met CD-opname, zodat u achteraf nog lekker kunt meezingen met de opgenomen liedjes.
Smartlappen workshop Amsterdam 1 review DagjeWeg.NL.
Na twee uren plezier is de cd af en krijg je je eigen plaat mee naar huis. Bekijk ook een hilarische video over de rosse buurt en maak een leuke groepsfoto. Bekijk de filmpjes op de website. Hoe goed zingen jullie Borsato, Jan Smit en Hazes? Kom erachter tijdens deze hilarische workshop. Zingen op de Zeedijk was ooit te zien bij het tv-programma All you need is love. Bekijk het filmpje op de website van Van Aemstel Produkties. Workshop smartlappen zingen met cd-opname in Amsterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, workshop en vrijgezellenfeest.
Smartlappen Workshop, Smartlappen Zingen, Smartlappen in de Jordaan, Accordeonist Amsterdam Groepsuitje Uitje Amsterdam.
Wij hebben smartlappen tekstboekjes voor jullie klaarliggen, dus iedereen kan lekker meezingen en genieten van de Amsterdamse sfeer! O ja, en voor vrijgezellengroepen speelt onze accordeonist ook nog eens de schunnige smartlappen voor jullie. Zo trosts op jullie zangtalent dat jullie de workshop op CD willen opnemen?
Smartlappen Workshop inclusief cd opname Tour uitje Amsterdam.
Smartlappen Workshop inclusief cd opname. Bij ons in de Jordaan zingt u de liedjes van welleer. Tijdens onze smartlappen workshop wordt u ontvangen in een bekende Amsterdamse kroeg. Hier maken wij onze stemmen vast wat losser door een verkwikkend neutje of pikketanissie te nemen.
Smartlappen Workshop Amsterdam Smartlappen Zingen in Amsterdam met Cd Opname Jordaan Clinic Amsterdam.
U hoeft niet bang te zijn om met een mond vol tanden te staan, want iedereen krijgt tussen de bestelling door een boekje met de liedteksten in de hand gedrukt. Aan het einde van deze 1.5 uur durende smartlappen workshop zal blijken of er onder uw bekenden een nieuwe Johnny Jordaan, Marianne Weber, Tante Leen of André Hazes te vinden is. Later nog eens terug beluisteren? Dat kan, want wij kunnen uw zangkwaliteiten tijdens deze workshop smartlappen zingen ook nog opnemen op CD.
Smartlappen workshop CD opname Monsterevents.
Uw eigen Smartlappen CD, geweldig als aandenken! Speciaal voor jullie zangkwaliteiten kunnen wij een smartlappen CD opnemen! Ook na het uitje hebben jullie dan nog een geweldig aandenken van de Smartlappen" workshop CD opname. Voorbeeldprogramma: De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd.
Workshop smartlappen zingen. star. Beste website van het jaar 2018. home. home-fill. info. phone. add-homescreen. 1001-border. whatsapp-share. whatsapp. messenger. facebook. twitter. youtube. google-p
Workshop smartlappen zingen Zing het levenslied met een traan en een lach tijdens de leukste smartlappen workshops. Haak in en zing mee met het levenslied. Zing de mooiste Hollandse liedjes met een lach en een traan, met een workshop smartlappen zingen.

Contacteer ons