Op zoek naar liedje opnemen in studio?

liedje opnemen in studio
Home VDS Productions.
VIER UW FEESTEN EN PARTIJEN BIJ VDS PRODUCTIONS! Ben je op zoek naar een leuk en origineel kado zoals een cd opnemen met een vriend, vriendin, partner of familielid? Of wild e je gewoon altijd al eens in een professionele studio zingen?
Studio Audioshape Neem je eigen cd.
Zet je tophit op cd op je superstar verjaardagsfeest of word fotomodel op je eigen catwalkparty, Met kapster en visagie. Neem je persoonlijke tophit cd op of kom een avond feesten in je privé karaokecafé! Hét feest voor vrijgezellen, vrienden, en andere feesten. Zangles op maat en workshops zang, podiumpresentatie in professionele studio in Leeuwarden.
Opnamestudio iBeat Recording Studio Zelhem Muziek opnemen.
En wat ben ik Jeroen van iBeat Recording Studio dankbaar voor zijn professionele ondersteuning tijdens dit proces. In een ontspannen sfeer hebben we alle liedjes in één dag kunnnen opnemen. En ook de opnames van mijn gospelkoor verliep erg soepel.
Prijzen opnamestudio voor cd, demo of single opnemen.
Hieronder een indicatie van invulling en bijbehorende prijs. Single opnemen Prijs 895., Complete single productie pakket voor bands.: 2 dag voor opnames. Editten en mixen. Voor de eindmix sessie ontvang je tussentijds mixen ter beoordeling. Dagdeel eindmixen met bandleden in de studio.
Opnamestudio voor zangers en rappers Opnamestudio MoSound.
Ben je een ervaren producer en wil je je eigen mix masteren, dan komt de cursus audio mastering je zeker weten van pas. Ben je op zoek naar een mastering studio? Met behulp van de beste apparatuur, expertise en ervaring wordt je CD/EP of liedje omgetoverd in een meesterwerk.
ClayRecords.
MUZIEKWORKSHOP DJ WORKSHOP ZANG CD OPNEMEN PERCUSSIE WORKSHOP UKELELE WORKSHOP. LIVE AT CLAY. Opnamestudio Clay Records. Bij Clay Records gaan wij uit van de muziek en de mens. Record deals worden op maat gemaakt en zijn altijd tijdelijk en duidelijk. Doordat wij alles zelf in huis hebben kunnen we een complete CD productie verzorgen inclusief drukwerk vanaf 20 tot 2000 stuks. De apparatuur in de studio bestaat behalve uit zon 25 gitaren Fender, Gibson, Gretch en 10 gitaarversterkers Marshall, Line6 en Peavy uit de hoogst mogelijke kwaliteit buizen microfoons en Pre-amps van o.a.
LIED OPNEMEN www.geefeenliedkado.nl.
Dit onderdeel zit al in je wenslijst Bekijk Wenslijst. opnemen LIED OPNEMEN. Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 4 klantbeoordelingen. Je gaat in de zangstudio van letsmakeyoursong een lied, met backingtrack muziek zonder zang, opnemen onder begeleiding van een vocal coach.
Opnamestudio Amsterdam sound design opdrachtmuziek voice-overs.
High-end opnemen en nabewerken in de Teejay Studio. Teejay: ook voor voice-over demos. In de Teejay Studio is een grote booth voor voice-over opnames. Teejay mastert je eindmixen tegen voordelige tarieven. Teejay mastert je product tegen voordelige tarieven. MUSIC SOUND DESIGN.
Studio Kees Bode.
Het studiogedeelte van mijn lesruimte is in eerste instantie alleen bedoeld voor leerlingen. Ik neem geen bandjes op. Naast het krijgen van gitaar, keyboard of pianoles, heb je als leerling bij mij ook de mogelijkheid om demos te maken van covers of eigen geschreven werk. Als je durft te zingen, het hoeft helemaal niet geweldig te zijn, kunnen we een liedje opnemen. Dat kan een bestaande song zijn, maar ik zal je ook altijd stimuleren om zelf te proberen, een liedje te componeren. Als jij de eerste aanzet geeft, een tekst, wat akkoorden of een melodielijn, kan ik je verder helpen om tot een volwaardige song te komen. Ook tussendoor, bij het vervaardigen van een tekst of het componeren van een couplet of refrein kan ik je begeleiden. Tijdens de opnames kun je zelf je instrument bespelen, of ik doe dat en dan zing je dus alleen. De mogelijkheden van mijn studio zijn.:

Contacteer ons