Op zoek naar zelf cd opnemen?

zelf cd opnemen
Workshop neem je eigen cd op, cd opnemen, workshop zingen, cd maken, workshop amsterdam Groepsuitje Uitje Amsterdam.
Wie wil er nou niet een eigen cd opnemen? Zing je eigen nummers in tijdens de Workshop Neem je eigen CD op! Dit is zeker wel de leukste muzikale workshop in Amsterdam. Samen met je collegas, vrienden of vriendinnen zingen jullie de sterren van de hemel.
Stemra tarieven cd persing Mirasound.
Als u niet weet met wie u hierover contact moet opnemen dan kunt u het best onze titelcatalogus raadplegen. Mag ik een CD maken met opnamen van andere CDs? Nee, dit mag niet zomaar. U heeft hiervoor toestemming nodig van de eigenaren van die opnamen. In de meeste gevallen zijn dat de platenmaatschappijen of de artiesten zelf.
CD opnemen. star. Beste website van het jaar 2018. home. home-fill. info. phone. add-homescreen. 1001-border. whatsapp-share. whatsapp. messenger. facebook. twitter. youtube. google-plus. email. email
CD opnemen Zing naar hartenlust en neem een CD op in een echte studio. Voel je een artiest tijdens deze muzikale uitjes. Is zingen helemaal jouw ding en zou je je wel eens als een echte artiest willen voelen, zonder dat meteen een groot publiek aan je voeten ligt?
Workshop cd opnemen Utrecht Workshopcdopnemen.
Doe de workshop cd opnemen in een professionele studio direct gelegen aan de gezellige Oudegracht in het centrum van Utrecht en neem je eigen cd op! Of het nu een vrijgezellenfeestje, een bedrijfsuitje of een familiedagje is, u bent van harte welkom! U kunt zelf een liedje voorstellen of er een kiezen uit het inmense repertoire.
Zelf cd opnemen Digibron.nl.
Gepubliceerd op: 21 februari 1997. Zelf cd opnemen. In de computerwereld begint het gebruik van de cd-recorder cd-r populair te worden. Hoewel fabrikanten het in verband met auteursrechten niet al te sterk benadrukken, is dit apparaat ook uitermate geschikt voor het digitaal opnemen van muziekaudiocd's.
Een eigen cd opnemen Eigen CD opnemen.
liedje maken met tekst en alles erbij en dan zingen. 28-05-2015 Piet de Jong. Piet heeft vandaag zelf ook weer een paar stemmen erbij gezet. Algemene voorwaarden Disclaimer Privacyverklaring. 2019 Eigen CD opnemen Deze website is gemaakt met de websitesoftware van visit-tools.com.
Neem je eigen CD op! Muziekschool Den Haag Kidsproof Den Haag.
Naar de website Direct mailen. Maak je eigen CD op dit superleuke feestje van Muziekschool Den Haag! Over het feestje.: Samen met je vriendjes of vriendinnetjes in twee uur een eigen CD opnemen en/ of videoclip in Muziekschool Den Haag.
CD opnemen met je vriendinnen. Hartstikke leuk en hip! Kies je eigen lied en zet jezelf voor eeuwig op de plaat!
Na eerst flink te hebben ingezongen ga je in de studio op de professionele manier, met microfoons en koptelefoons je eigen cd opnemen. Wij verzorgen de workshop CD maken o.a. in de volgende plaatsen: Amsterdam, Apeldoorn, Groningen, Leeuwarden, Utrecht. Staat jouw plaats er niet bij? Klik dan in het tekstblok kies een plaats, die je naast de roze informatiebutton vindt, onderaan voor een andere plaats en geef bij je informatieaanvraag aan in welke plaats je dit uitje wil doen. Bepaal zelf een nummer dat je wil zingen.
Workshop cd opnemen een hilarisch groepsuitje! VaVaVoom!
We nemen de cd op in verschillende takes, zowel met de hele groep tegelijk als in kleinere groepjes of zelfs solos! Wanneer je tijdens jullie workshop CD opnemen even niet aan de beurt bent, kun je je vrienden live zien én horen zingen terwijl je aan de bar van een hapje en drankje geniet.

Contacteer ons