Meer resultaten voor muziekstudio

muziekstudio
Opnamestudio Artichoque muziek studio geluidsstudio cd opnemen demo opnemen.
Opnamestudio Artichoque is de muziek studio voor opname van uw CD demo reclame muziek en meer.
Muziekstudio Jan-Marie Intro.
Leerlingen krijgen dan de mogelijkheid om te laten horen wat ze kunnen en men kan terecht voor inlichtingen. Helaas zal de dag geen doorgang krijgen bij slecht weer. Muziekstudio Jan-Marie is een privé muziekschool gevestigd te Dorst nabij Breda. Voor een persoonlijke en inspirerende omgeving! We hebben als doelstelling om de cursisten op een leuke manier muziekkennis en speelplezier bij te brengen. 4849 BP Dorst nabij Breda. 31 0 161 416 968. 31 0 622 406 517. Ga naar onze contactpagina.
Opnamestudio muziekstudio recordingstudio Studiobizz.
Opnamestudio huren? Al vanaf 245 per dag in een professionele omgeving je cd of demo opnemen en laten afmixen. Neem contact op met Studiobizz.
Muziekstudio bouwen Esmono.
staan vooral bekend onder de noemer geluidscabine drumcabine of repetitieruimte. Maar wist u dat ze ook goed te gebruiken zijn als muziekstudios voor het opnemen van geluidsmateriaal bv. De inzetbaarheid van de Esmono sound bv. muziekstudio is heel divers hieronder een greep van de mogelijkheden. Stemopnames cd opnames muziek afmixen voice over instrumenten opname etc. Deze geluidsisolerende muziekstudios zijn te verkrijgen in diversen standaard afmetingen maar kunnen ook opmaat geleverd worden.
Muziekstudio Wiserock Sound Studios NL.
MUZIEKSTUDIO VOOR VOCALIST BAND DJ. Boek 2 dagen en krijg 3e dag gratis. Totaal 24 uur studiotijd. Normale prijs 1560 NU 990.
Lef Studios muziekstudio in Uden.
Joyce van der Sangen D-Joiz. Joyce van der Sangen D-Joiz. Joyce van der Sangen D-Joiz. Muziekstudio The Mix Lab. Drumles in Uden Jelle douma. Thijs Jan van Hoek. Joyce van der Sangen D-Joiz. Joyce van der Sangen D-Joiz. Trompet en andere blaasinstrumenten.
Muziekstudio earforce.
Een muziekstudio waar je verzekerd bent van creativiteit met geluid dat is Earforce. Earforce houdt zich bezig met muziek voor reclames film en de muziekproducties voor artiesten. De muziekstudios van Earforce zijn uitgerust met de nieuwste technische mogelijkheden en er wordt gewerkt in een prettige ontspannen sfeer. De mogelijkheden die Earforce biedt zijn zeer divers. In onze muziekstudio kunnen we. Muziek en voice-overs opnemen en soundlogos en muziek componeren voor commercials films en documentaires. Ook geluidseffecten behoren tot de mogelijkheden.
Hillroad Records Muziekstudio Opnamestudio Overijssel.
ruud@hillroadrecords.com 31 6 11 37 89 98. Hillroad Records Muziekstudio Opnamestudio Overijssel. Muziek productie opname mixage Overijssel audio opnamestudio.
Opnamestudio Muziekstudio Geluidsstudio Studio Spitsbergen. Opnamestudio Muziekstudio Geluidsstudio Studio Spitsbergen.
T 06.24863738 info @ studiospitsbergen.nl. Studio Spitsbergen Opnamestudio Muziekstudio Geluidsstudio. T 06.24863738 info @ studiospitsbergen.nl. Hieronder een greep uit de actuele aanbiedingen van Studio Spitsbergen. We maken natuurlijk ook graag een specifieke projectprijs voor je. Neem even contact op dan bespreken we de mogelijkheden! Apr 21 2017 BANDS DEALS1 DEALSNL Bauke van der Laaken. Apr 21 2017 BANDS DEALS1 DEALSNL Bauke van der Laaken. Apr 21 2017 BANDS DEALS1 DEALSNL Bauke van der Laaken. Apr 21 2017 BANDS DEALS1 DEALSNL Bauke van der Laaken.

Contacteer ons