Resultaten voor kinderfeestje cd opnemen

kinderfeestje cd opnemen
Kinderfeestje Zwolle.
Maar wat te denken van een kinderfeestje met een muzikale workshop voor kinderen? Bij Workshops Zwolle denken we dat muziek het leukste en spannendste is wat je op een kinderfeestje kunt doen. Lees verder om te zien wat we voor je in petto hebben. Kinderfeestjes in Zwolle. Kinderfeestje Zwolle; een Cd opnemen.:
Kinderfeestjes.
Deze cd opname kan gewoon bij je thuis of op je feestlokatie, maar alleen in het weekend. De prijzen zijn vanaf 150 euro en er kunnen maximaal 14 kinderen meedoen. Een cd opnemen is natuurlijk ook erg leuk voor tieners of volwassenen!
Kinderfeestjes Hometown Studio.
Gitaar en Piano. Home Zangstudio Workshops Kinderfeestjes. Show picture list. Kinderfeestje met cd-opname en optioneel een videoclip. Bent u op zoek naar een spectaculair en uniek kinderfeestje? Boek dan een van onze artiestenfeestjes, waarbij de kinderen een eigen cd opnemen en eventueel zelfs een eigen videoclip!
Cd opnemen Urban Heart.
Cd opnemen een origineel bedrijfsuitje of vrijgezellenfeestje! Tijdens deze workshop ga je als een echte artiest de studio in. Na eerst flink te hebben ingezongen ga je in de studio op de professionele manier, met microfoons en koptelefoons je eigen cd opnemen.
Kinderfeestje CD opnemen Muziek Dans Dordrecht.
Kinderfeestje CD opnemen. In overleg Workshop Muziek Dans. I Love Workshops Dordrecht, Zuid-Holland. Word fan van Uitzinnig.nl. Klik op Vind ik leuk. Kom samen met je vriendjes of vriendinnetjes, in een paar uur, een eigen unieke CD opnemen in een professionele studio.
Workshop Popstar Vrijgezellenfeest Kinderfeestje CKV.
Voel je een echte popstar en maak je eigen cd. Presentatie en zelfvertrouwen zijn sleutelwoorden die passen bij deze workshop. Tijdens de Workshop Popstar leer je hoe je een liedje kunt inzingen in de studio en eventueel een videoclip erbij kunt opnemen.
Kinderfeestje.
Een super hip feestje om nooit te vergeten. Samen met je collega's, vrienden of vriendinnen in twee uur een eigen CD opnemen en/ of videoclip bij Rockid Party. Voel jezelf een super ster! Deze workshop is geschikt vanaf ongeveer 6 jaar.
KINDERFEESTJE CD OPNEMEN VOOR ÉÉN DAG BEROEMD.
Wij kunnen veel extras leveren tijdens het kinderfeestje, neem hiervoor gerust contact op, hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een leuke workshop drummen. Ook is het mogelijk om extra cds te kopen voor opa of oma à 5 per stuk. KINDERFEESTJE CD OPNEMEN.
kinderfeestje gelderland.
Tijdens dit kinderfeestje is het mogelijk! Uw zoon of dochter kiest zelf een nummer uit en als dat lastig is, kan ik daar altijd bij helpen. Als het nummer is gekozen kiezen we samen een leuk thema of kledingstijl uit en bedenken we welke attributen gaaf zijn om bij het gekozen nummer te gebruiken.

Contacteer ons