Op zoek naar opnamestudio huren?

opnamestudio huren
State of Mind Studio in Amsterdam State of Mind, Oefenruimte, Geluidsstudio en repetitieruimte huren, gitaarles en zangles amsterdam.
Muziek" maken is een van de fijnste dingen die er is." Geluidsstudio huren Waarom bij SOM? De geluidsopnamestudio van de State of Mind studio bestaat uit twee ruimtes waarvan uit opgenomen kan worden. Eén professionele opnameruimte dichtbij de regiekamer, met name gericht op het opnemen van vocals.
Fotostudio / Repetitie en opnamestudio Studio Houthaven.
Wij hebben een grote, praktische ruimte te huur, die kan dienen als theaterstudio / fotostudio / opnamestudio / vergaderruimte etc in de westelijke Houthavens van Amsterdam. Er zit een werkplaats aan vast en er is kantoorruimte op de bovenverdieping met toilet, keukenblok en douche. De afmetingen van de studio zijn: 13 mtr diep x 65, mtr breed x 4 mtr hoog. Het is mogelijk om de studio te huren inclusief werkplaats en inclusief kantoorruimte op de bovenverdieping.
MEDIASALOON Geluidsstudio, Muziekstudio, Opnamestudio, CD opnemen, Muziekproducer, Songwriter, Liedjesschrijver, Componist, Producer, Composities op maat, Demo opnemen, Muziekstudio uit Alles is Famil
Dat betekent dus topkwaliteit voor de beste prijs van Nederland! Onze opnamestudio wordt ingehuurd voor muziekopnames door The Voice Of Holland, is bekend uit de hitkomedie Alles is Familie en wordt geboekt door vele muzikanten, vocalisten en DJ's' uit binnen en buitenland.
Opnamestudio Headroom: Opnemen van CD, demo of single.
VOOR SOLO ARTIESTEN OF GROEPEN. OPNAMESTUDIO HEADROOM: ERVAREN EN PROFESSIONEEL OPNEMEN! Opnamestudio Headroom is ervaren in het professioneel opnemen van vocalen zang rap, bands en singer-songwriters. Naast opnames bent u bij onze studio aan het juiste adres voor kwalitatieve mixing mastering.
Opnamestudio Muziekstudio Geluidsstudio Studio Spitsbergen.
Lekkere en betaalbare catering van Martha's' Kitchen, zo veel mogelijk bereid met verse lokale ingrediënten. April 18, 2017. Maak in Studio Spitsbergen in één dag de complete opname mix van een band mee en leer alles over wat daarbij komt kijken!
Opnamestudio muziekstudio recordingstudio Studiobizz.
De opnamestudio voorziet in alle behoeften om professionele audio opnames te maken voor bands, artiesten en muziekgezelschappen. Of het nu gaat om een demo opnemen, single, EP of een gehele CD productie, voor elk budget leveren wij een professioneel product.
Prijzen opnamestudio voor cd, demo of single opnemen.
Met bovenstaande pakketten beheer je je kosten en weten we beide waar we naar toe werken binnen het vastgestelde budget. Heb je andere wensen of vragen? Heb je vragen over de opnamestudio, genoemde diensten, pakketten en staffelprijzen, neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op via de contactpagina.
Qubic Studios Opnamestudio van top kwaliteit!
Opnamestudio Qubic Studios is geschikt voor verschillende genres; Jazz, Pop, Rock, Dance, Klassiek, Hip-Hop ga zo maar door. Maar geen muziek project is hetzelfde. Daarom leveren wij verschillende diensten waar u gebruik van kunt maken. Voor akoestische instrumenten is het opname proces ontzettend belangrijk.

Contacteer ons