Meer resultaten voor studio muziek opnemen

studio muziek opnemen
Het Muziekpand Recording studio.
Je eigen muziek. Wat is Het Muziekpand zonder Recording Studio? Met onze recording studio willen we muzikanten alleen of in groepsverband helpen bij het opnemen van een CD / Demo / Pré-productie. Of het nu gaat om alleen het opnemen van de stukken, het mixen of de hele begeleiding er naar toe, we hebben er de kennis en mogelijkheden voor in huis.
Opnamestudio Muziekstudio Geluidsstudio Studio Spitsbergen. Opnamestudio Muziekstudio Geluidsstudio Studio Spitsbergen.
Het voorhuis" zou zonder opnamestudio al een prettig vakantiehuis zijn, maar de combinatie maakt het pas echt uniek. Het voorste gedeelte van de boerderij kun je huren zodat je 24/7 kunt blijven met je hele band en je je echt helemaal ongestoord op je muziek kunt storten. Er is een ruime woonkamer met moderne keuken, openhaard, vier slaapkamers voor in totaal acht personen en twee badkamers, waarvan één met ligbad. De hele studio is voorzien van Wifi. Achter de boerderij is een grote tuin en aan de zijkant een groot terras waar je op een warme zomeravond na een drukke studiodag heerlijk kunt relaxen. We helpen je graag bij het schrijven produceren van jouw volgende song. Gezamenlijk als co-write of als kant en klare track die je alleen nog maar hoeft in te zingen. Naast het schrijven kunnen we de track ook voor je arrangeren, opnemen en produceren zodat je met een kant en klaar eindproduct de deur uit gaat.
CD, muziekdemo, liedje of album opnemen in Groningen centrum Clay Records.
Zang CD opnemen. Live At Clay. Opnamestudio Clay Records. Bij Clay Records gaan wij uit van de muziek en de mens. Record deals worden op maat gemaakt en zijn altijd tijdelijk en duidelijk. Doordat wij alles zelf in huis hebben kunnen we een complete CD productie verzorgen inclusief drukwerk vanaf 20 tot 2000 stuks. De apparatuur in de studio bestaat behalve uit zon 25 gitaren Fender, Gibson, Gretch en 10 gitaarversterkers Marshall, Line6 en Peavy uit de hoogst mogelijke kwaliteit buizen microfoons en Pre-amps van o.a.
Opnamestudio iBeat Recording Studio Zelhem Muziek opnemen.
Wij zijn iBeat Recording Studio, aangenaam. Een muzikaal welkom voor iedereen. iBeat Recording studio is een opnamestudio / geluidsstudio gevestigd in Zelhem achterhoek. De studio met veel gezichten. Zo ben je aan het goede adres voor het professioneel opnemen, mixen en masteren van muziek.
Marmalade Music.
Onder meer: pre-produktie EP Kyra Dekker, opnames Annemarie Overwijn, schrijfsessie met Ivan Peroti en Clifford Goilo. Opname Margot Klute. 09.01.2014 0530: PM. Clipopname nieuwe single Jet Rebel. Ook opnemen bij Marmalade Music? 26.11.2013 0745: PM. Maak een afspraak bel 015-2629421 en kom onze studio bekijken!
GEERLING MEDIA PRODUCTIES VOOR STUDIO OPNAMEN VIDEOCLIPS WEBSITES EN BEGELEIDING.
Wij verzorgen totaalproducties van het schrijven en componeren van songs, het opnemen in de studio, de videoclip, de website, het persen van uw CD én eventueel, via ons artiestenmanagement voor de verkoop van uw act en/of muziek maar uiteraard bepaalt u dit geheel zelf.
Prijzen opnamestudio voor cd, demo of single opnemen.
Dit geeft een mooie analoge sound aan je productie. Van akoustische t/m electronische muziek, van jazz t/m metal. Zie gearlist voor specificaties. Tot en met 16 sporen en tot een lengte van ca. Per demo/promo eindmix 125., EP/CD radiomix 250., Van 16 t/m 32 sporen en tot een lengte van ca. Per demo/promo eindmix 175., EP/CD radiomix 320., Nadat de mix is aangeleverd heb je recht op 2 correctierondes. Mogelijkheid tot bijwonen van eindmixsessie. Werkzaamheden als editten, re-amping, sampling overdubs drums tegen meerprijs. Vraag naar de mogelijkheden. Wijken je ideeën en wensen af van bovenstaande neem dan contact met mij op. Vraag voor meerdere songs een prijsopgave. Wat kost nu eigenlijk studio opnames, mix en mastering?
RealMusicRoom opnamestudio.
RealMusicRoom besteedt net zoveel aandacht en tijd als nodig is om je tracks klaar te maken voor de buitenwereld. Naast het opnemen, mixen en masteren van je muziek kunnen we je ook helpen met de productie van je tracks. Dat wil zeggen: arrangementen maken, studio muzikanten benaderen, co-writing etc.
Studio Pier K Ook bij ons Pier K.
Studio Pier K. Je eigen muziek opnemen in een professionele geluidsstudio; dat kan in Studio Pier K in Het Cultuurgebouw aan het Raadshuisplein 9 in Hoofddorp. In een aangename werksfeer en voor een aantrekkelijke prijs maak je een kwalitatief hoog product.

Contacteer ons