Resultaten voor studio muziek opnemen

studio muziek opnemen
Opnamestudio Esmono.
In deze studio heeft men een ruimte om geluid te produceren, en kan tevens een ruimte gecreëerd worden die te gebruiken is als controlekamer. Een andere oplossing is om twee stuks opnamestudios te plaatsen waarin bij in één opnamestudio muziek gemaakt kan gaan worden, en de andere functioneert als controlekamer. Deze studios kunnen door middel van een liggend venster geluidsarm visueel met elkaar in contact gebracht worden. Ook zijn er dan voorzieningen mogelijk om de hoognodige kabels door middel van een kabeldoorvoer met elkaar te verbinden. Al onze opnamestudios kunnen worden voorzien van airco en/of een luchtcirculatiesysteem zodat de vrijgekomen warmte van de apparatuur geforceerd kan worden afgevoerd en de temperatuur in de opnamestudio onder controle kan worden gehouden. Waar kan een opnamestudio van Esmono voor gebruikt worden? De inzetbaarheid is Esmono opnamestudios is nogal breed. Hieronder wat steekwoorden. Reclame muziek opnemen.
Opnamestudio iBeat Recording Studio Zelhem Muziek opnemen.
ibeat, wie is dat? Wij zijn iBeat Recording Studio, aangenaam. Een muzikaal welkom voor iedereen. iBeat Recording studio is een opnamestudio / geluidsstudio gevestigd in Zelhem achterhoek. De studio met veel gezichten. Zo ben je aan het goede adres voor het professioneel opnemen, mixen en masteren van muziek.
Jens Munnik Recording Muziekproductie.
Als muziekproducer begeleid ik vanuit Studio Soundwise in Amsterdam bands en artiesten in het opnemen, produceren en mixen van hun muziek. De afgelopen jaren heb ik al gewerkt met verschillende gevestigde artiesten, maar ik ben vooral actief in het ontdekken én ontwikkelen van nieuw veelbelovend muziektalent.
Cd opnemen in een recording studio Events4Business.
Audio CD opnemen in de studio cocktailworkshop. Neem samen met uw collegas of relaties eens een audio CD op en geniet tijdens de montage van uw eigen gemaakte cocktails! Zoekt u een echt origineel en creatief bedrijfsuitje? Ga dan lekker zingen met uw collegas! In onze professionele opnamestudio of op locatie zingt u met zn allen een nummer naar keuze in. Geen geboren nachtegaaltje? Geen enkel probleem, onze geluidstechnicus heeft alle middelen om uw stem optimaal te laten klinken. Samen zingen en muziek maken versterkt niet alleen het groepsgevoel, maar zorgt ook voor een flinke dosis plezier.
Studioboterdiep Audio.
Gelegen naast poppodium Simplon vormt het het muzikale hart van het Ebbingekwartier. Door jarenlange ervaring met digitaal geproduceerde muziek en het opnemen van bands bestaat er een duidelijke visie op het opname, productie, mix en masterproces. Studio Boterdiep is de studio voor producers, bands, rappers, sessiemuzikanten en stemacteurs.
Opnamestudio Amsterdam sound design opdrachtmuziek voice-overs.
High-end opnemen en nabewerken in de Teejay Studio. Teejay: ook voor voice-over demos. In de Teejay Studio is een grote booth voor voice-over opnames. Teejay mastert je eindmixen tegen voordelige tarieven. Teejay mastert je product tegen voordelige tarieven. MUSIC SOUND DESIGN. Gallery Rabobank audio-post en muziek jaarverslag 2017.
MEDIASALOON Geluidsstudio, Muziekstudio, Opnamestudio, CD opnemen, Muziekproducer, Songwriter, Liedjesschrijver, Componist, Producer, Composities op maat, Demo opnemen, Muziekstudio uit Alles is Famil
Wil je een CD opnemen of een demo opnemen in een professionele geluidsstudio? Op zoek naar een muziekproducer om je album of single te laten produceren? Wil je je muziek door professionele studiomuzikanten of studiovocalisten laten inspelen? Ben je als DJ of vocalist op zoek naar exclusieve songs speciaal voor jou geschreven? Of ben je op zoek naar een audio-opleiding incl. cursus Logic Pro, cursus producer of cursus mixen? In alle gevallen ben je bij Mediasaloon aan het juiste adres. Het team van Mediasaloon. Hoeveel diepte kun je in een mix maken? Wat een vette 5D sound! Robin van Beek Vocal producer The Voice, Armin van Buuren. Wát een fantastische ervaring om met deze mannen te mogen werken! Cindy Oudshoorn Zangeres van o.a. Zó moet een gitaar klinken! Tim Langedijk studio en live gitarist diverse grote projecten.
Sounddesign Opname studio Studio15. homebanner-overlay.
Sounddesign Opname studio. In onze sounddesign studio kun je terecht voor het produceren en opnemen van muziek. De sounddesign studio is voorzien van een Imac interface. Daarnaast kun je ook gebruik maken van verschillende muziek instrumenten. Ook hebben we een professionele condensator microfoon voor het opnemen van vocalen.
Kerani Music Studio.
Onze klanten komen uit Nederland, België, Duitsland, Groot-Brittanië, Luxemburg, Spanje, Portugal en de Verenigde Staten. Opnamen in onze studio. Onze opnameruimte is 120m2 groot en heeft een mooie akoestiek. De ruimte is zeer geschikt voor het opnemen van zangstemmen, instrumentalisten en klassieke/jazz ensembles. De controleruimte meet 8x4 en de kantine omvat 40m2. Koffie en fris zijn altijd voorradig. De ontvangst gebeurt in een ontspannen en huiselijke sfeer. Projecten worden steeds goed op voorhand en in detail met u besproken. Tijdens de opnamen wordt u muzikaal vakkundig begeleid. Door onze gedegen opleiding, ervaring en kennis van muziek, stijl en techniek kunt u steeds rekenen op professionele feedback.

Contacteer ons