Zoeken naar studio opname

studio opname
voodoovox studio opnamestudio en oefenruimtes voor de amateur en professional.
Ik werk sinds 2008 vanuit mijn eigen studio samen met artiesten groot en klein. Ik probeer altijd mijn passie voor geluidstechniek te gebruiken om jou enthousiast te maken over je eigen opnames. Opnemen vind ik het leukste wat er is!
Opnamestudio E-Sound Studio's' Vintage Recording StudioOpnamestudio E-Sound Studios.
We doen dit door gebruik te maken van onze verschillende grote opname ruimtes die gekoppeld zijn door de ruime controlroom. Neem een kijkje op de site om te zien wat wij te bieden hebben of stuur ons een e-mail op de contact pagina we zijn erg trots op onze studio en nodigen u graag uit een keer langs te komen.
Opnamestudio Mirasound.
Hier kunnen wij de locatie opnames afwerken, maar ook studio opnames verzorgen in diverse studios. De veelzijdige controlekamer is uitgerust met de Digico Soundtracs DS00 en samen met het Pyramix multitrack opname en edit systeem en de nodige randapparatuur, zoals TC Electronics 6000 maakt dit een complete studio.
STUDIO OPNAME LATEN MAKEN BIJ GEERLING MEDIA PRODUCTIES.
Wij hebben dus geen studio welke per definitie geschikt is voor een gehele band. Hier hebben wij eventueel andere studios voor beschikbaar. Onze kracht van kwaliteit is speciaal gericht op de vocale toepassingen bij zangers en zangeressen. Wij maken gebruik van de allernieuwste technieken om uw opname tot een perfect klinkende song te maken Wij werken met SONAR PLATINUM met vele VSTs VSTs zijn plugins, welke allemaal een afzonderlijke functie hebben.
Professionele Opnamestudio 70's' Style Authentieke Geluidsproductie.
Zo komen wij tot de authentieke 60's' 70's' sound zonder emulatie! Er wordt opgenomen op de 2-inch 16 sporen AMPEX MM1000 en vervolgens realtime een stereo/mono studio master gemaakt naar een van de 1/4 inch master machines in onze studio.
Opname studio Studio JP.
Opname muziek studio J-P in Wijk aan Zee. Hi-tec opnemen in historisch kerkje. Jan-Paul van der Meij http//www.j-p.nl/jan-paul-van-der-meij/.: Daan Nieboer Cornerstone audio: https//www.cornerstoneaudio.nl/.: Studio JP in Wijk aan Zee is goed bereikbaar. Met de auto is het 25 minuten van Amsterdam.,
Opnamestudio Muziekstudio Geluidsstudio Studio Spitsbergen. Opnamestudio Muziekstudio Geluidsstudio Studio Spitsbergen.
Een akoestisch hoogwaardige ruimte, comfortabel overnachten, high-end apparatuur, een betrokken en ervaren producer en een relaxte en creatieve omgeving maken Studio Spitsbergen de ideale plek voor jouw volgende studio opname. De opnamestudio bevindt zich in een geheel verbouwde boerderij uit 1872.
Studio peggy51 opnamestudio bij Amsterdam recording, mixing mastering.
Studio peggy51 biedt je alles om dat te bereiken; een hele fijne opnameruimte van 70 m2 met een te gekke akoestiek, een prachtige collectie aan microfoons en apparatuur en iemand achter de knoppen die zichzelf niet op de voorgrond dringt.
Welkom bij Music Experience Studio Cd opnemen Liedje zingen.
Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op. Sluispolderweg 11 A4. 1505 HJ Zaandam. 31 075 7728327. cd opnemen bij music experience opname studio. opname studio amsterdam. opnamestudio den bosch. opname studio Utrecht. opname studio Zaandam.

Contacteer ons