Meer resultaten voor studio opname

studio opname
ZAP! Audioproducties De opnamestudio voor bands en muzikanten.
Wat is reverb delay galm en echo? Naam van jouw band. Mijn Feyenoord Rotterdam En Trots. De mannen van de R.E.T. maakten hét nieuwe Feyenoord-lied in mijn studio. De titel is Mijn Feyenoord en is een daverend succes! We werden uitgezonden door 538 QMusic Hart van Nederland RTV Rijnmond en vele anderen. Het Algemeen Dagblad Trouw Metro en FR12 schreven artikelen over dit sympatieke gebaar. Je kunt hem hier kopen hier kopen. Of via de iTunes-Store. De opbrengst gaat naar het Sophia Kinderziekenhuis. Of SMS Sophia naar 4333. Bekijk hier de videoclip. Laat je passie horen. Ik ben Peter Kanselaar en ben gek op muziek.
Professionele studio opname realiseren? Key Studio's.
Key Studios de beste opname studio van Nederland gewoon in Friesland! In Akkrum een dorpje te midden van de beroemde Friese Meren ligt de muzikale sleutel tot succes Key Studios.Met een totaal vloeroppervlak van meer dan 350m2 behoort Key Studios tot een van de grootste opname studios van Nederland. Key Studios kwaliteit en beleving voorop! Key Studios is het antwoord op de vele opname studios die nét het verschil tussen good en great missen. Dat unieke dat onderscheidende daarvan durven wij te zeggen dat we dat hebben. Maar wat is dat dan?
Studio Forte opnamestudio in Zwolle. Studio Forte Geluidsopnamestudio voor professionele CD opname tunes demo commercials en muziek demoCD geluidsstudio opnamestudio muziekstudio.
Beide albums verschijnen op het EdenMuziek label. Mei 2005 Zomeractie bij Studio Forte! Een opname in de maand juli of augustus pakt voordelig uit dit jaar. April 2005 De Oogst van Overijssel is de regionale voorronde van de Grote Prijs van Nederland. De winnaar in de categorie bands wint een dag opname en een dagdeel mixage in onze studio. Februari 2005 Studio Forte vergroot flexibiliteit en kwaliteit Naast de nieuwste versie van Cubase SX3 werken we nu tevens met ProTools. Januari 2005 Jong talent in de studio.
Studio apparatuur Eigen opname home studio Dijkman.
De techniek is grotendeels dankzij de computer veel toegankelijker en betaalbaarder geworden en daardoor zijn er veel meer mensen met een studio. Wil je je eigen opname studio starten voor jezelf of om anderen op te nemen dan heb je naast kennis en een computer uiteraard afhankelijk van je wensen nog wel wat apparatuur nodig. Uiteraard is er goede studio software nodig waar geluid mee kan worden opgenomen en bewerkt. Daarnaast is de gemiddelde geluidskaart ingebouwd in een computer prima te gebruiken om muziek mee te luisteren maar niet om muziek me te produceren of op te nemen. Hiervoor is een Audio Interface de oplossing.
Opnamestudio Muziekstudio Geluidsstudio Studio Spitsbergen. Opnamestudio Muziekstudio Geluidsstudio Studio Spitsbergen.
Een akoestisch hoogwaardige ruimte comfortabel overnachten high-end apparatuur een betrokken en ervaren producer en een relaxte en creatieve omgeving maken Studio Spitsbergen de ideale plek voor jouw volgende studio opname. De opnamestudio bevindt zich in een geheel verbouwde boerderij uit 1872. Door de rustige ligging op het Groninger platteland kun je in Studio Spitsbergen ongestoord met jouw muziek bezig zijn. In de oude deel bevindt zich de muziekstudio voorin het riante gastenverblijf waar je na een opname bij de open haard of op het terras aan je liedjes kunt schaven. De stad Groningen bevindt zich op slechts 10 auto-minuten van de studio.
Muziek opnemen in geluidsstudio/opname studio iBeat Zelhem.
iBeat produceerd radiojingles voor zowel internetradio als lokaal en landelijke media. Van station ID tot aan muziekbeds en logos allemaal afgestemd op jouw wens. opname studio ibeat wie is dat? Wij zijn iBeat Recording Studio aangenaam. Een muzikaal welkom voor iedereen. iBeat Recording studio is een opnamestudio / geluidsstudio gevestigd in Zelhem achterhoek. Wij richten ons op budgetvriendelijke opname/mix/mastering van zeer hoge kwaliteit zowel in de studio als live op locatie. Naast het opnemen/afmixen/masteren van artiesten en bands produceren wij ook jingles en commercials. Met enige trots kunnen we dan ook zeggen dat we door de jaren heen de meest uiteenlopende klanten hebben mogen begroeten. Van studio-albums voor online verkoop tot live concert-dvd's van bedrijfspromotie-films tot aan landelijke radio commercials.
opname studio Groningen StudioMON powered by StudioMW.
Zo kan er bijvoorbeeld live vanaf het podium opgenomen worden of kan een koor opgenomen worden vanuit de speciale koorruimte direct op studio kwaliteit! Luister hieronder naar studio live opnames en complete composities/producties. Graag tot ziens bij studioMON powered by studioMW. Digitaal en analoog zijn 2 werelden die perfect samenkomen bij studioMW. Opname gebeurt digitaal in de computer met een Avid Pro Tools HD2 systeem. Hierbij zijn de meest profi en relevante plugins aanwezig. De grote handige controller C24 zorgt dat alles binnen handbereik is. Als analoog outboard zijn er merken als Edax Audio Labs 8 chan buizen pre-amp Presonus Toft audio ART Golden Age Project en Fredenstein aanwezig.
Professionele opname productie mix studio NLSMusic.
Ervaring en vakmanschap passie en bevlogenheid. Studio eigenaar Niels Verhoek zorgt al jaren voor de mooiste opnames klinkende producties en geweldige eindmixen. Elk project wordt behandelt met de grootste toewijding. NLSMusic is een gewilde opname en productie studio geschikt van voice-overs tot album producties. Naast onze opname productie en mixage faciliteiten geven we in de studio ook workshops en trainingen aan stemacteurs en producers.
Prijzen opnamestudio voor cd demo of single opnemen.
Single opnemen Prijs 750. Complete single productie pakket voor bands. 25 dag voor opnames. Voor de eindmix sessie ontvang je tussentijds mixen ter beoordeling. Dagdeel eindmixen met band in de studio. Mocht tijdens de opname dagen blijken dat er meer tijd nodig is voor het inspelen van de tracks dan kan dat natuurlijk. Dit gaat in goed overleg en je kunt dan bijvoorbeeld gebruik maken van mijn dealprijzen. Ben jij zanger zangeres Sing Songwriter zonder banden en wil je een single opnemen? Dan heb ik vele mogelijkheden voor je. We kunnen je idee compleet uitwerken/produceren en/of laten inspelen door zeer ervaren studiomuzikanten. Heb je een beperkter budget geen probleem. Er kan tegenwoordig ook veel geprogrammeerd worden.

Contacteer ons