Meer resultaten voor muziekstudio amsterdam

muziekstudio amsterdam
Music and audio-postproduction Amsterdam sounddesign composition SFX vocal and voice-over coaching sound-logo's opnamestudio Amsterdam muziekstudio Amsterdam.
Teejay is het all-round muziekproductie-bedrijf en de opnamestudio. van producer/producent Thijs de Melker in Havens Oost Amsterdam. Audio-pre audio-post Foley en sounddesign voor alle soorten media. Voice-over opnames en VO-coaching. Editting SFX en eindmixage. CD en e-mastering Het ultieme finetunen van opnames en mixages. Laat je producten hier eerst goed optimizen en tweaken voordat je ze online of op CD zet. CD workshops In de studio olv bovenstaande producer je song opnemen als actief vrijgezellenfeest creatief teamuitje of kinderfeest CD. Volg Teejay via Twitter of via onze Facebook pagina.
IJland Studio Audio Recording Studio Amsterdam Opnamestudio.
De opnamestudio is bij uitstek geschikt voor het opnemen van bands in een live setting. Tijdens het opname proces maken wij gebruik van een breed scala aan stijlvolle vintage en moderne kwaliteitsapparatuur. Dit varieert van buizencompressoren tape echo's en alle denkbare microfoons tot de nieuwste software en digitale bewerking.
Studio de Zoete Inval Geluidsstudio in Amsterdam-Noord.
Mail ons gerust met al je vragen. Als grootste muziekstudio van Amsterdam bieden wij volop ruimte. Bij ons in de studio 80m2 zijn er meerdere ruimtes aanwezig waardoor bands voice-overs en singer-songwriters goed kunnen opnemen. Daarnaast is er de grote zaal 300m2 met buitengewoon goede akoestiek door het hoge geprepareerde plafond. In de grote zaal zijn alle opnames mogelijk zoals bands orkesten fanfares percussiegroepen jazzcombos koren en alles daartussen. Luister maar eens naar ons portfolio. Een ontspannen sfeer is belangrijk voor een goede opnamestudio. Dit draagt bij aan het plezier in muziek maken en dat geeft een betere opname.
Delft Muziekstudio M P H van in Amsterdam De Telefoongids.
Delft Muziekstudio M P H Van. Eigenaar van dit bedrijf? Delft Muziekstudio M P H van in Amsterdam. Henrick de Keijserstraat 13 1073TG Amsterdam. Schrijf als eerste een review. Bloemetje bezorgen Website bezoeken. Is dit uw bedrijf? Henrick de Keijserstraat 13 1073TG Amsterdam. Een Connectionkit op uw website. Een Connectionbox verhoogt de kans dat bezoekers van uw website contact met u opnemen.
Grote brand in Amsterdamse muziekstudio onder controle AD.nl.
Door redactie 30-5-15 2323 bron ANP ANP. update In een muziekstudio in Amsterdam heeft zaterdagavond een grote brand gewoed. Dat ging gepaard met veel rookontwikkeling. De brandweer kon ook na enkele uren nog niet zeggen of er mensen in het gebouw waren. Rond 23 uur werd het sein brand meester gegeven. De brandweer liet het pand gecontroleerd uitbranden. Het gebouw is totaal verwoest. De muziekstudio staat op een bedrijventerrein aan de Willem Fenengastraat vlakbij het knooppunt Amstel. In het pand zaten onder meer oefenstudio's danszalen en een muziekcafé. De brandweer was er met veel materieel naar toe ook uit Aalsmeer en Duivendrecht.
MUZIEKSTUDIO AMSTERDAM earforce.
Creatief met geluid dat is Earforce. In onze muziekstudio in Amsterdam verzorgen we reclames film en commercialmuziek en de muziekproductie voor artiesten. Heb jij goede ideeën dan maken wij ze graag nog beter. Onze studios zijn vol van de nieuwste technische mogelijkheden en een prettige ontspannen sfeer. Als jij een sound zoekt weten wij hoe die klinkt. De mogelijkheden van Earforce. Earforce biedt je heel veel mogelijkheden in haar muziekstudio in Amsterdam.
Q-Factory Amsterdam.
Check hier de repetitieruimtes van Q-Factory. Kom eten en drinken in ons Q-Cafe. Welkom op de site van Q-Factory Amsterdam! Concerten Evenementen Studio's Kantoren Winkels Café Hotel. 24.07.2017 EK 2017 Nederland België live voetbal. 25.07.2017 DSOPM Summercamp 2017. 26.07.2017 DSOPM Summercamp 2017. Foto's House Of Pain. De Q-Factory Hotel site is online. 22.09.2017 Flamin Groovies garagerock/powerpop. Klik hier voor de sitemap van de Q-Factory website.
Muziekstudio Amsterdam Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Muziekstudio in Amsterdam gevonden! Bel nu 090 p/m. Muziekstudio in Amsterdam resultaten 1 20 getoond van 20. Vul gratis uw gegevens aan. Wiserock Sound Studios Adv. Ervaren Producers Sfeer Pas Radiokwaliteit Mixage o.a. Ik heb met mijn band een nummer opgenomen bij Wiserock Sound Studios en heb dat als zeer p. Kijk voor meer informatie op www.mediasaloon.nl.
Studio peggy51 opnamestudio bij Amsterdam recording mixing mastering.
Studio peggy51 is een muziek opnamestudio bij Amsterdam met een ruime live room. We hebben een mix van vintage analoge en digitale apparatuur en een prachtige microfoon collectie.

Contacteer ons