Zoeken naar opname studio den haag

opname studio den haag
Holland Spoor Studios Partners Haags Pop Centrum.
Holland Spoor Studios: Professionele opnamestudio. In het Haags Pop Centrum bevindt zich een moderne professionele opnamestudio, beheerd door Chris Muller: Holland Spoor Studios, een studio met een geschiedenis. Hier hebben o.a. Golden Earring, The Parlour, Gruppo Sportivo en Bagga Bownz opgenomen. Wil je hier ook opnemen? Aarzel niet en neem contact op! Holland Spoor Studios. Burgermeester Hovylaan 12. 2552 AW Den Haag.
Neem je eigen CD op jullie locatie in Nederland of België 1001activiteiten.nl.
Professionele studio op een unieke locatie in Zoetermeer bij Den Haag. Gratis parkeren voor de deur. Er wordt gezongen in een groep, je hoeft niet alleen te zingen. Onze geluidstechnicus laat iedere stem op z'n' best klinken. Een tastbaar eindproduct om nog vaak terug te luisteren. Videoclip maken mogelijk. Ook mogelijk in combinatie met andere workshops. Ook mogelijk op locatie in Nederland en België. Samen zingen en muziek maken geeft energie, een groepsgevoel en een gegarandeerde dosis plezier! Tussen het zingen door is er de mogelijkheid om een hapje en drankje te nuttigen. Na het inzingen mixt onze geluidstechnicus de opnames tot een mooi geheel, en krijgen jullie de CD met jullie opname mee.
StudiOjo De professionele maar betaalbare geluidsstudio / opnamestudio in Wateringen / Den Haag.
Wij van StudiOjo verzorgen de opname, bewerking, mixing en mastering van al je audioproducties. We werken o.a. met singer-songwriters, bands, voice-overs en bieden ook een leuk pakket voor vrijgezellenpartys en bedrijfs-uitjes. Meer informatie over onze studio? Bel 06-40956922 of 0174-882025 of stuur een mailtje.
Opnamestudio voor zangers en rappers Opnamestudio MoSound.
Welkom bij MoSound, de opnamestudio van regio Den Haag, Zoetermeer, Rotterdam en Amsterdam. De studio is gespecialiseerd in het opnemen en mixen van zang en rap voor vrijwel alle muziekgenres. Zoals pop, RB, Hip Hop, rap, Dance en ga zo maar door. Tevens ben je voor het masteren en uit laten mixen van muziek bij ons ook aan het goede adres! Gespecialiseerd in opname van vocalen.
Home VDS Productions.
Na een aantal opnames zal onze geluidstechnicus het geheel afmixen waarna je jouw opname op CD mee naar huis krijgt! DÉ MUZIEKSTUDIO VOOR JONG EN OUD IN REGIO DEN HAAG! Wij bieden onder andere.: Professionele Muziek/Zang Opnames. Romantisch Duet Opnemen. Kijk voor het volledige aanbod in het menu. Al vanaf 20 per persoon. Voor feesten en partijen vanaf 6 personen. Alle dagen gratis parkeren bij onze studio.
Home.
meta namegoogle-site-verification" contento-fr0L-4nWxYEOt8RxKE2c8SENCxG4S5Gdfb4CWyoec" /Goedkope studio, Geluid studio Utrecht, Geluid studio Woerden, Geluid studio Nieuwkoop, Studio Utrecht, Studio Woerden, Studio Nieuwkoop, Studio Groene Hart, Studio Den Haag, Studio Amsterdam, Studio Zuid Holland, Beste studio, Beste Mastering studio, Beste opname studio, Budget studio.,
Zó creëer je in 3 stappen een opnamestudio aan huis! ALLSAFE Blog.
Of je nu een opslagruimte in Amsterdam zoekt, een plek voor je winkelinventaris in Utrecht of je wilt jouw inboedel tijdelijk opslaan in onze self storage vanwege een verhuizing; ALLSAFE biedt de beste oplossing. Met vestigingen verspreid over het hele land, is er voor iedereen een vestiging in de buurt. ALLSAFE is lid van de NSSA. Volg ons op. Den Haag Noord Oost.
muziekstudio den haag muziekstudios, je vindt het hier!
Popzolder geluidsstudio muziek opname studio in den haag. geluidsopnamestudio op loopafstand van station hollands spoor in den haag. popzolder richt zich voornamelijk op het pre-produceren, opnemen en mixen van demo-cd's' voor bands in diverse muziek stijlen, van pop/rock tot funk en jazz.
Sahara Sound Studio.
2512 CW Den Haag. Oefenruimtes te huur! Sahara Sound Studio biedt ook oefenruimtes aan. Neem contact met ons op voor meer informatie. De Sahara Sound Studio. De Sahara Studio bestaat inmiddels 10 jaar. We zijn begonnen als kleine digitale studio en zijn uitgebreid naar het analoge spectrum.

Contacteer ons