Zoeken naar werken in muziekstudio

werken in muziekstudio
Studio-vacatures in Amsterdam februari 2019 Indeed.nl.
Je kunt je instellingen voor toestemming te allen tijde wijzigen door je af te melden of door de aanwijzingen in onze voorwaarden te volgen. Voor vacatures in België ga je naar Indeed België. Vacatures Blader door bedrijven Bladeren door vacatures Werkgever evenementen Werken bij Indeed Blog Over Indeed Helpcenter.
Vacatures: Studio muziek Maart 2019 Jooble.
4.123 per maand. Wat ga je doenAls docent muziek ga je aan de slag binnen team Welzijn van een mbo-school in Zuid-Holland. Je komt te werken in een klein en betrokken team van docenten. Je verzorgt de volgende lessen aan studenten van de opleidingen Pedagogisch Medewerker Kinderopvang.
Home Volver Studio.
Een zelfontwikkeld lesprogramma van 2 jaar waarin jonge talentvolle producers/sound-engineers worden grootgebracht in het vak. Ook worden er in Volver Studio regelmatig concerten met publiek gegeven, de zogenaamde Volver Live avonden. Natuurlijk kun je Volver Studio bellen als je een opname wilt maken. Wij werken uitsluitend met apparatuur van grote klasse.
MUZIEKSTUDIO AMSTERDAM earforce.
In onze muziekstudio in Amsterdam verzorgen we reclames, film en commercialmuziek en de muziekproductie voor artiesten. Heb jij goede ideeën, dan maken wij ze graag nog beter. Onze studios zijn vol van de nieuwste technische mogelijkheden en een prettige, ontspannen sfeer.
JBstudio Almelo meer dan alleen een studio.
Studio opnamen: Album / EP / Single / Demo / Repetitie. HANDIGE FACILITEITEN VOOR ARTIESTEN. Alles onder één dak. Een prachtige en sfeervolle omgeving om in te werken, zowel binnen als buiten en aardige, gemotiveerde enthousiaste en geduldige mensen, gemoedelijke sfeer.
Opnamestudio muziekstudio recordingstudio Studiobizz.
De opnamestudio voorziet in alle behoeften om professionele audio opnames te maken voor bands, artiesten en muziekgezelschappen. Of het nu gaat om een demo opnemen, single, EP of een gehele CD productie, voor elk budget leveren wij een professioneel product.
MEDIASALOON Geluidsstudio, Muziekstudio, Opnamestudio, CD opnemen, Muziekproducer, Songwriter, Liedjesschrijver, Componist, Producer, Composities op maat, Demo opnemen, Muziekstudio uit Alles is Famil
DJ Miss Nine, 2 Faced Funks, 538 DJ Jens Timmermans, 3FM DJ Frank Dane. Hoeveel diepte kun je in een mix maken? Wat een vette 5D sound! Robin van Beek Vocal producer The Voice, Armin van Buuren. Wát een fantastische ervaring om met deze mannen te mogen werken!
MV MUSIC: Muziekstudio Limburg GOEDKOPE Opnamestudio Limburg.
MV Music: goedkope muziekstudio Limburg, goedkope opnamestudio Limburg. We werken vanuit Kerkrade, Zuid Limburg. Kerkrade is een deelgemeente van Parkstad Limburg en bestaat uit de gemeenten Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Brunssum, Nuth, Voerendaal, Simpelveld en Onderbanken. Omdat wij een zeer gunstige geografische ligging hebben, maken wij vaker video clip opnames in.
Producers Studio Moskou muziekstudio in Utrecht.
Andere Producers die werken in Studio Moskou. Je kunt in de studio ook werken met andere technici. Zij zijn vaak muzikant, componist of muziekproducer. Ik studeerde Audio Design aan de HKU, en run sinds 2001 Studio Silvester in Utrecht, een mix en overdub-studio.

Contacteer ons